Hoće li Klop krenuti po još jednu "šesticu"?

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 21.08.2023.
10:07
Izvor: Sportske.net

Interesovanje postoji, ali...

EPA-EFE/ADAM VAUGHAN
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Povezane vesti

Fudbaler Bajern Minhena Rajan Gravenberh mogao bi karijeru da nastavi u novom klubu.

Holanđanin je nezadovoljan minutažom u ekipi Tomasa Tuhela i zajedno sa njegovim agentom Hoseom Fortesom Rodrigezom razmatra brojne mogućnosti, ali Bajern nije baš voljan da ga proda. No, nije nemoguće da se do kraja prelaznog roka prelome da ga puste.

Njemu imponuje zanimanje iz Premijer lige, konkretno Liverpula i Jirgen Klop ga vrlo ceni i voleo bi da ga vidi u ekipi. Gravenberh želi da igra redovno kako bi konkurisao za Evropsko prvenstvo 2024. godine.

No, koliko je realno da se baš pojavi u Liverpulu? Naime, Džejms Pirs iz "Atletika" javlja da je Vataru Endo doveden kako bi igrao standardno na poziciji "šestice" što automatski delimično zatvara vrata za još jedan transfer tog tipa. Ako uzmemo u obzir da je tu i Stefan Bajčetić koji bi u sezoni kada se ne igra Liga šampiona mogao da dobije značajne minute, onda se čini da je Liverpul završio prelazni rok.

Gravenberha želi i Mančester junajted i ova dva engleska velikana su u određenoj vrsti kontakta sa njegovim menadžmentom, ali je pitanje dokle su spremni da idu. Pominje se cifra od 18.500.000 evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke