Hoće li Stivi Dži ovim potezom srušiti sve mostove sa Liverpulom?

Autor: Stefan Matić
utorak 23.03.2021.
09:31
Izvor: Sportske.net

Mladi trener je traženo ime.

Epa/Georgi Licovski
Epa/Georgi Licovski

Povezane vesti

Stiven Džerard se upisao u istoriju Glazgov Rendžersa i škotskog fudbala. 

Nekadašnji kapiten Liverpula a sada trener je uspeo da okonča desetogodišnju dominaciju Seltika na Ostrvu. I to na veoma ubedljiv način. Titula je tu, ali su sezonu poremetile slike posle eliminacije od strane Slavije Prag u Ligi Evrope. Engleska prati Džerardovu karijeru, spekulisalo se da je upravo on taj koji će zameniti Klopa. Da li naredne godine ili kroz dve. Ipak Džerard bi mogao da se oproba u Londonu. 

Pritisak na Murinju je sve veći. Po eliminaciji od Dinamo Zagreba izgubljene su sve šanse da Totenhem gledamo naredne sezone u Ligi šampiona. Dobili su Aston Vilu, šesti su na tabeli, videćemo da li će uspeti nekako da se uguraju u top 4. "Pevci" imaju i šansu za trofej, Murinjo igra protiv Gvardiole u finalu Karabao kupa. Izvesno je da bi poraz u finalu plus izostanak iz top četiri spelovao otkaz Murinju. 

Danijel Livi navodno ima par kandidata koje razmatra. Jedan od njih je definitivno Stiven Džerard a spominju se još Brendan Rodžers i Julijan Nagelsman. 

Irac odlično vodi Lester već par sezona, "lisice" postaju redovan učesnik evropskih takmičenja. Prošle sezone su LŠ izgubili u prošlom kolu, videćemo ove šta će biti. Sa druge strane Nagelsman je želja mnogih. Njegovo ime se vezuje za El Klasiko par, ali i minhenski Bajern. 

Ono što koči posao jeste Murinjov ugovor. Posebni ima ugovor do 2023. godine, Livi bi morao da mu isplati ostatak ugovora ukoliko želi raskid saradnje što je oko 40 miliona evra. Portugalac u Totenhemu ima prosek od 1.81 osvojenih bodova po utakmici što je najniže još od početaka u Benfici kada je tim vodio na 10 utakmica a osvajao 1.8 bodova po utakmici. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mangus
Tuesday, 23.03.2021
10:48

Stivi bi eeeventualno imao problem ako preuzme UTD. OStalo nece poremetiti njegov odnos sa navijacima i klubom. Sta vise, bolje je ako uzme Pevce i pokaze se da zna sta radi jer ce lakse preci na klupu LFC-a kad dodje vreme