Hrvatski "Mesi" napustio "San Siro"!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 05.10.2020.
23:13
Izvor: Sportske.net

Još jedan u nizu koji nije opravdao velika očekivanja.

EPA-EFE/Cabalar
EPA-EFE/Cabalar

Povezane vesti

Najmlađi debitant u istoriji Dinamo Zagreba, ali i reprezentacije Hrvatske - Alen Halilović je raskinuo saradnju sa Milanom prenose italijanski mediji.

Hrvat je dete "modrih", 2014-te prelazi u Barselonu gde pohađa čuvenu "La Masiju" a onda sledi i pozajmica u Hihon da bi ga Barsa 2016-te prodala HSV-u.

2018-te prelazi u redove Milana kao slobodan igrač gde ne beleži minute, prošle sezone je prosleđen Herenvenu, ali bez zapaženijeg učinka u Holandiji.

Sada ima 24 godine, ostalo mu je još godinu dana ugovora sa "rosonerima", ali su obe strane došle do zaključka da je raskid ugovora pravo rešenje. Videćemo gde će sledeće nastaviti reprezentativac "vatrenih" koji ima deset utakmica u dresu svoje zemlje.

Baner 5m

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 05.10.2020
23:19

Kakvih je sve papana bilo kod nas poslednjih godina, ovaj je stvarno bio Mesi licno za mnoge od njih i uopste nije bio toliko los onda kad je igrao, a retko kada je dobi(ja)o sansu. Reina, Kaldara, Laksalt, Strinic, Bakajoko, Halilovic, Paketa, Iguain, Pjontek, posle samo godinu i nesto dana nakon zavrsetka te ludacke sezone, samo nam je zuta ptica Kastiljeho ostao od akvizicija (iz) nje...