I Aguero i Alaba kompletiraju savršeni "kvartet" za novi "drim tim"?!

Autor: Milovan Longinov
subota 23.01.2021.
09:14
Izvor: Sportske.net

Jedini realan plan jesu pojačanja bez obeštećenja.

Mundo deportivo.com
Mundo deportivo.com

Povezane vesti

David Alaba i Serhio Aguero bi zajedno mogli u - Barselonu?!

Pouzdani novinar Fernando Polo danas otkriva da će, ko god da bude predsednik Barselone, Alaba i Aguero biti realne mete katalonskog kluba.

Prema njegovim rečima, Barselona će se zbog finansijskih problema okrenuti samo igračima koji će na leto biti slobodni, kao što se od ranije zna da su Kumanove velike želje - Erik Garsija, koji je već dogovoren od leta, Memfis Depaj i Žoržinjo Vajnaldum.

Barseloni je preko potrebna "devetka", a Aguero donosi iskustvo, golove, besplatan je, doduše i u godinama. Ali, sigurno da može da bude idealno prelazno rešenje u trenucima kada je kasa prazna. Aguero bi praktično bio "most" do Halanda ili Lautara Martineza, koji će biti mete leta 2022. godine. Argentinac nije blizu dogovora sa Mančester Sitijem oko novog ugovora i gleda ka Barseloni, ali nije tajna da ga želi i PSŽ.

Što se Alabe tiče, on je bukvalno savršeno pojačanje, za Barsu, kao i za svaki drugi klub. Fernando Polo ističe da bi u Barsi igrao i kao štoper i kao levi bek i da bi bio oslonac u narednim godinama, kao "tri u jedan pojačanje". Problem je što Alabu jure svi veći klubovi u Evropi, Real Madrid vodi u toj trci, ali ključ bi mogao da ima Đoan Laporta. Glavni kandidat za novog predsednika Barselone je u odličnim odnosima sa Pinijem Zahavijem, koji je i stopirao sve pregovore sa ostalim ekipama dok ne sačeka rasplet izbora na Kamp Nou.

Kako je Erik Garsija već dogovoren i do kraja januara će biti ozvaničen njegov dolazak na leto, uz Alabu i Aguera i možda i Vajnalduma u veznom redu, Barsa bi mogla da dobije strašan kvartet i to bez obeštećenja.

Na papiru, Erik Garsija bi činio novi tandem sa Ronaldom Arauhom koji izrasta u pravog lidera odbrane, Alaba bi zamenio Albu, Vajnaldum bi igrao u veznom redu sa De Jongom i Pedrijem, umesto Busketsa, a Aguero bi zamenio Brajtvajta i delio minutažu sa Grizmanom, uz Mesija (ako ostane) i Dembelea ili Fatija, deluje zanimljivo, zar ne?!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Saturday, 23.01.2021
10:20

Dajte nemojte da prdite....od ovoga nema nista...prvo Alaba ide u Real, a drugo Aguero nece u Barselonu koja se raspada xD