I dalje bez dogovora, četiri opcije za Donarumu, jedna bi bila baš bolna za navijače, ali i pakao za samog golmana

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 05.04.2021.
11:15
Izvor: Sportske.net

Rajola ima tvrd stav, izgleda da Milan nema mnogo izbora...

 MATTEO BAZZI
MATTEO BAZZI

Povezane vesti

I dalje nema dogovora Donarume i Milana, ostalo je tri meseca do isteka ugovora, "Rosoneri" nemaju strpljenja, navodno golman ne želi da produži ugovor ako se ne plasiraju u Ligu šampiona, u suprotnom produžio bi na jednu sezonu što klubu ne odgovara.

Navodno, pregovori su zapeli, Rajola ne veruje da Milan može da napravi ozbiljan tim, sa druge strane ostaće Ibrahimović, pa se "Rosoneri" nadaju da bi to moglo da umilostivi menadžera da spusti loptu i ispuni Donaruminu želju da i dalje brani gol Milana.

Suština je da je Donaruma već jednom odbio ogroman novac i ostao u Milanu, u pitanju je bilo 12 miliona evra po sezoni od Pari Sen Žermena.

Leonardo ga i dalje želi, i pored toga što je dugo na sceni, Điđio ima samo 22 godine, podsetimo debitovao je sa 16 kod Siniše Mihajlovića.

Šta su još opcije ako odluči da ode.

Osim PSŽ, Čelsi bi mogao da uđe u trku, za Tuhela ni Mendi ni Kepa nisu rešenje, ako budu uspeli da se oslobode Baskijca, jasno da bi krenuli po Italijana.

Juventus čeka rasplet, Nedved je u sjajnim odnosima sa Rajolom, ali navodno to je najmanje verovatno jer Donaruma ne želi da dođe u sukob sa navijačima. Ipak, mediji na Apeninima podgrevaju vatru tvrde da je tradicija da najbolji golman Italije brani za Juve, i da bi klub želeo da Donaruma kao Bufon i Zof pre njega predvodi revoluciju u klubu.

I dalje ipak, najveće šanse su da ostane u Milanu, ali da klub pristane na kraći ugovor, recimo dve godine, ali i klauzulu od 30 miliona evra, koja je preniska.

Ali, bolje da Milan pristane i na to, umesto da izgubi Donarumu bez obeštećenja. Ako se to ipak desi, prva meta je Huan Muso iz Udinezea, a pominje se i bivši golman Juventusa, Emil Audero koji sjajno brani za Sampdoriju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke