I druga potvrda - Barsa izvukla još malo novca, Pjanić je bordo-plavi!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 29.06.2020.
18:43
Izvor: Sportske.net

Nakon Arturovog transfera, stigla potvrda i Pjanićevog.

Povezane vesti

Barselona i Juventus su dva sata nakon potvrde transfera Artura Mela, potvrdili još jedan posao.

Miralem Pjanić stiže u Barselonu za 60 miliona evra + 5 kroz bonuse, a potpisao je ugovor do 2024. godine.

Prethodno je Juventus platio 72 miliona + 10 kroz bonuse, tako da izgleda da je Barsa uspela da "izvuče" još malo novca od Stare dame. Podsetimo, do sada se spekulisalo da će Juventus "doplatiti" 10 miliona evra, ali je Pjanićev transfer ipak jeftiniji za 12, a i potencijalni bonusi su veći na račun Barse.

Oba kluba su potvrdila da će igrati ostati u svojim klubovima do kraja ove sezone, pa će biti zanimljivo ako se sretnu u nastavku Lige šampiona, pod uslovom da Juventus izbaci Lion, a Barselona Napoli.

Barselona je postavila otkupnu klauzulu za Pjanića na 400 miliona evra.

Sada kada je sve gotovo, po vašem mišljenju, ko je bolje prošao?

Baner 3

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Sunday, 05.07.2020
17:05

Nije to svadja. To je realnost. Samo sto nemas sta bolje odgovoriti. Ja bi volio da ti meni pokazes da ja grijesim jer ja volim taj klub, ali ekipa je stara. Nemas koga prodati, a moras nekog. Ja ti nista lose ne zelim reci. Al de ozbiljno koga bi ti prodao. Messi 34 god, Suarez 34, Vidal 34, Pike 33, Raketic 32, Busketc 31, Alaba 31 i koga jos imas? Stegena kojeg nebi niko lud prodao jer bi ih tek tad napadao, imas Umtitija koji je non stop ozlijedjen imas Lengleta koji nije neka klasa ali je najbolji kojeg imaju a ako da das koga ces kupiti od stopera? Lijevo imaju nekakvog Firpa kojeg bi se rado rijesili ali ga niko nece. Desnu stranu jos od vremena Alvesa nisu rijesili pa bolje dati beznog nego Robreda koji pokriva tu stranu kako tako. Ili da dadnu De Jonga? Ako ih za Artura napadas, za De Jonga bi ih razapeo. Dembelea prodaju jos od prosle god ali covjek je svako malo ozlijedjen, Kutinja im Bajern vratio. Daj boze da Njukastl dobije nove vlasnike pa kupi Kutinja, i daj boze da Vidao ode pa makar i za dzabe jer taj lik ima 10 mil neto. To je 20 mil bruto. A zauzima mjesto nekom mladjem.

Al eto nek bude ti imas rjesenje samo neces da ulazis u svadjas. Meni je drago to cuti jer volim taj klub. Samo da znas danas je 5.7 i rok za nalazak 70 mil je vec prosao.

avatar
Milance Barca
Wednesday, 01.07.2020
19:27

Dobro dosao Pjanke

avatar
juvealexx
Tuesday, 30.06.2020
16:55

Barcelona je Juventusu uvalila "mačka u vreći" , Arthur se tek treba dokazati na međunarodnoj sceni , dok je Pjanić ostavio dubok "trag" u serie a , istina dosta je pao zadnju sezonu u Juventusu ali to ne mijenja njegov učinak

avatar
P. S.
Monday, 29.06.2020
21:31

Najbolje je prošao Bartomeu, jer da nije ne bi ni bilo transfera. Što se tiče igrača svakako je Juve prošao bolje, jer da nije ne bi ni bilo transfera. I na kraju Barsa... njima je potpuno svejedno.

avatar
Jasminn
Monday, 29.06.2020
23:47

Imam osjecaj da hoces da kazes da je Brrca napravila gresku. Ok. U pravu si. Evo pitam tebe kao velikog znalca kako bi ti nasao 70 miliona koji im trebaju od prodaje igraca? Ja koliko znam skoro cijela Barcelona je na prodaju al niko ih nece. I one koje neko hoce da uzme to je za sicu. Uzmi u obzir da su morali 70 mil naci do 30. juna. Znaci do sutra. Od prodaje igraca. Posto znam da si veliki strucnjak stvarno bi se razocarao u tebe kad ti nebi nasao nacin da nadjes tih 70 mil a ne uradis ovo. Pokazi nam koliko si jak. Napadati i nalaziti greske to svako moze. S druge stranr mozda Juve drukciji dogovor nije htio. A opet kad pogledas Pjanic je pravi kreativac to Barca nema. Nemoj me razocarati. Nadji rjesenje. I nadji tih 70 mil. a da ne uradis ovo. Poklopi me rijecima. Nemoj sad da ti jedini odgovor bude minus.

avatar
Jasminn
Sunday, 05.07.2020
17:38

Eco gledam tvoje komentare zadnjih 20 postova samo napadanje Barcelone. Javljas se u "Barsa dobila "Džokera", dajte samo tih 40 miliona za savršeni trio!" Pa ti ne pase kao dovode starog.
Pa se javljas u "Šok na Nou Kampu, "dežurnom krivcu" Mesiju prekipelo, napušta Barselonu!?" Pa kao neki sarkazam kao kriv je

Pa se javljas "Istorija se ponavlja, posle Figovog, Barsu sačekalo Nejmarovo prokletstvo! Ovde ni druid ne može da pomogne..."
Pa napisa tekst kilometar dug a nista ne rece.
Pa "Kraj za Setijena? I što je najgore, stari neprijatelj, Simeone, sa dve reči servirao hladnu osvetu?" Opet neki napad na sviju

Pa"Kako to da su Barsa i Juve na dobitku? Pjanić i Artur za pumpanje računa, hoće li danas Katalonci prodati još jednu zvezdu?!" Opet ti Pjanic ne valja

Pa"Gotovo, sleteo u Torino, svlačionica besna!" Kako je to besmislen transfer.

Pa"Procureo sav prljav veš - Svlačionica smenila Setijena, u igri dva imena! Novi trener do vikenda?"
Pa"

Pa"Setijen pod 'rafalnom paljbom', Bartomeu ga ne da - Presuda večeras na "Kamp Nou"?
Kako se titula gubi jer niko nema pojma samo ti imas.

Pa"Suarez napao Setijena, ko će biti novi trener Barselone?!

Pa"Barsa sa novim trenerom u Ligi šampiona?!"

To su ti svi postovi koje si pisao samo o Barceloni. Ima poslovica lako je biti general poslije bitke. A i lako je napadati.

Ne treba meni tvoj plus nego da nesto pametno kazes pa da ja tebi dam plus.
Reci nesto pametno!!!

avatar
P. S.
Saturday, 04.07.2020
00:01

Ma kakav minus, evo ti plus kao podsticaj da nađeš nekog drugog 'sagovornika' za svađu.

avatar
Nudzeim1983
Monday, 29.06.2020
19:18

Barcelona kako trenutno stvari stoje dobro prosla