I Juventus čeka Mbapea, ovo je idealan rasplet?!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 30.08.2021.
07:28
Izvor: Sportske.net

Ušli smo u poslednjih 48 časova prelaznog roka....

EPA-EFE/MARIO TADDEO
EPA-EFE/MARIO TADDEO

Povezane vesti

Juventus je još u šoku nakon poraza od Empolija, za njih pauza dolazi u pravo vreme. Samo bod nakon dva meča, očajna partija u subotu uveče i odlazak Kristijana Ronalda uzdrmali su klub. Mediji pišu da treba nadoknaditi njegovih 30 golova, zbog toga je stigao Kean, ali to nije dovoljno.

Alegri insistira na Ikardiju, no to zavisi od Mbapea. Ako Francuz ostane u klubu (Real je dao rok Parižanima do sutra da odgovore na ponudu) onda bi Argentinac koji je trenutno povređen mogao da stigne u Torino, posle godina flertovanja sa Juventusom.

U suprotnom, teško je očekivati da se PSŽ odrekne napadača. Poketino je juče rekao da su predsednik i direktor Al-Kelaifi i Leonardo bili jasni po pitanju Mbapea, ali i dalje ostaje tajna hoće li zaista odbiti 180 miliona što je poslednja ponuda Madriđana.

Juventus i dalje traži i veznog igrača, i dalje se pominje Pjanić, on je spreman da smanji platu na pet miliona evra sa osam koliko ima u Barseloni, no Juventus ne može da proda Remzija i MekKenija, ili makar jednog.

U idealnom scenariju za "Bjankonere", do kraja će uz Keana stići Ikardi ili Pjanić (alterinativa je Vitsel), u suprotnom sve ostaje kako jeste, sa Keanom i Moratom koji treba da nadoknade Ronaldove golove, što se ne čini baš verovatnim.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke