I kada je besplatan, Mbape je "papren"!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 05.09.2021.
09:15
Izvor: Sportske.net

Koliko će Real morati da plati da bi doveo Kilijana Mbapea?

 EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Real Madrid je uveren da će Kilijan Mbape naredne godine potpisati za "kraljevski" klub, ali ta operacija će svakako biti papreno skupa. 

Madridski mediji se pozivaju na izvore bliske francuskom napadaču koji tvrde da bi Real Madrid mogao da plati čak 80 miliona evra bonusa za njegov transfer bez obeštećenja. Nije tajna da igrači koji ostanu bez ugovora, imaju pravo da se cenkaju i da traže što više novca, naročito ako su tražena roba kao što je Mbape.

Marka piše da će interesovanje drugih klubova, kao i činjenica da je jedan od najboljih na svetu, Mbapeu otvoriti mogućnost da izvuče što više novca za besplatan potpis, baš kao i njegovi agenti. 

Uz pomenutih 80 miliona evra koje će Real u startu potrošiti, ističe se i ogromna plata koju će Mbape imati, a ona sigurno neće biti manja od trenutne u Parizu. 

No, i pored svega toga, dolazak Mbapea biće jedan od najvećih i najboljih transfera u istoriji kluba, tako da u Realu neće imati za čim da žale. 

Francuski mediji istovremeno i dalje pišu da PSŽ pokušava da produži ugovor sa Mbapeom. PSŽ je spreman da ubaci i klauzulu po kojoj će Mbape za određenu sumu novca moći u Real Madrid, ali posle svega što se desilo ovog leta, teško da će napadač želeti toliko da učini svom klubu.

Podsetnik - Mbape od 1. januara 2022. godine ima pravo da potpiše predugovor sa bilo kojim klubom i već tada će Real moći da obelodani njegov transfer 1. jula narednog leta. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke