I legenda Bajerna zatražila transfer, lista odlazećih zvezdi zastrašujuća!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 19.02.2024.
19:30
Izvor: Sportske.net

Potpuni raspad sistema u Bajern Minhenu.

EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF
EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF

Povezane vesti

Tomas Tuhel nije uradio gotovo ništa za napredak Bajern Minhena za nepunih godinu dana i spekuliše se o njegovom mogućem odlasku. Ali, ne samo njegovom, jer se od ranije zna da brojni lideri ekipe nisu zadovoljni i da žele da odu. 

Prvi u redu je - Kimih. 

Nemac je nezadovoljan razvojem situacije u klubu, ima ugovor do leta 2025. godine i uskoro će zatražiti da bude stavljen na transfer listu. 

Kimih se sukobio sa Tuhelom, nisu u najboljim odnosima i to je glavni razlog zbog kog želi da ode. Situacija bi eventualno mogla da se promeni ako Tuhel dobije otkaz, a na njegovo mesto dođe, recimo Hansi Flik, sa kojim je Kimih oduvek bio u odličnim odnosima.

Osim Kimiha, nezadovoljstvo je izrazio i Matijs de Liht koji je tek četvrti štoper, nekim čudom su pre njega i Upamekano i Kim, ali i Erik Dajer. 

Liroj Sane i dalje nije prihvatio uslove novog ugovora, a trenutni mu ističe takođe 2025. godine i on navodno želi da sačeka završetak EP pa da sedne za sto. 

Tomas Miler je još jedan od "teškaša" koji nije zadovoljan svojom ulogom, mada su male šanse da on ode, jednostavno, on želi novu energiju i pravac kojim će Bajern nastaviti, jer je oduvek razmišljao o penziji u Minhenu.

Za  kraj, tu je i Alfonso Dejvis koji je odbio ponudu kluba, takođe ima ugovor do 2025. godine, a za njegov potpis sada se bore Real Madrid i Barselona. 

Da li pamtite veći haos u Bajernu u proteklih 10 godina?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke