I Murinjo bi da se trampi sa Juveom, na meniju dupla menjaža "bekova"?

Autor: Milovan Longinov
utorak 12.05.2020.
21:29
Izvor: Sportske.net

Žoze Murinjo želi da bude u trendu i da "trejduje" ovog leta na fudbalskoj pijaci.

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL
Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Želje su jedno, a realnost drugo, tako da Žoze Murinjo može da se pozdravi ovog leta sa skupocenim pojačanjima. Upravo je zbog toga Murinjo odlučio da primeni recept Juventusa koji je prvi najavio leto trejdova.

Direktor Stare dame Fabricio Paratići je javno najavio da će ovo leto obeležiti zamene igrača, a to sada želi da iskoristi i Žoze Murinjo.

Tutomerkato prenosi da Murinjo želi tandem bekova iz Juventusa, Aleksa Sandra i Matiju De Šilja, te da bi u suprotnom smeru poslao Serža Orijea i Denija Rouza, koji je trenutno na pozajmici u Njukaslu.

Jasno je da bi Totenhem morao da plati i određeni novac, naravno, pod uslovom da Juventus prihvati trampu, što je, priznaćete - malo verovatno.

Razlog tome je možda i činjenica da Juventus sa Barsom već vodi pregovore oko pojedinih trampi gde je takođe uključen De Šiljo, ali i Miralem Pjanić i Danijele Rugani, dok sa druge strane Katalonci na svojoj "tezgi" nude Todiba, Vidala, Rakitića i Semeda.

Uz tandem bekova iz Torina, Murinjo želi i desnog beka Atalante Timotija Kastanja, koji mu je čak i prva opcija umesto De Šilja. Belgijanac ima 24 godine, veoma je ofanzivan i ove sezone ispisuje istoriju sa timom iz Bergama.

Da li će Žoze uspeti da dovede nekog od ovih igrača i ko mu je najpotrebniji?

Kazino

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjici
Wednesday, 13.05.2020
08:45

Daj sve bekove i stopere

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 12.05.2020
22:18

MDS moze , ali Sandro ?

avatar
NikkiCFC
Thursday, 14.05.2020
00:15

Vi volite da dovodite igrace dzabe ali cak i vi ne biste uzeli Rouza i Orijea. Najgori par bekova koje sam video ikad. Low IQ.