I Murinjo hoće sjajnog Alžirca!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 06.08.2020.
09:42
Izvor: Sportske.net

Gde će završiti?

EPA-EFE/Matt Dunham/NMC/Pool
EPA-EFE/Matt Dunham/NMC/Pool

Povezane vesti

Kako prenose engleski mediji, Totenhem je zainteresovan za krilnog igrača Brentforda Saida Benramu.

Ovaj 24-godišnji fudbaler je u sezoni za nama blistao u Čempionšipu, postigao je 17 golova i upisao devet asistencija, sa Votkinsom i Mbeuomom je činio fantastičan "BMW" trio, ali to na kraju nije bilo dovoljno da se "Pčele" domognu elitnog ranga.

Sada najverovatnije sledi rasprodaja najboljih pojedinaca, Votkins je na radaru velikog broja klubova iz Premijer lige, želi ga i Fulam, a slična situacija je i sa Benramom.

Jasno je da je završio sa Čempionšipom, pisalo se ranije i o Arsenlu i Čelsiju, ali su se ovi klubovi iz Londona okrenuli drugim opcijama.

Zato je Vest Hem pokazao interesovanje, ali će "Čekićari" prvo morati da prodaju određene igrače, a istakli su i da je prioritet kluba ojačavanje odbrane.

Zainteresovani su i povratnik u elitni rang Lids, kao i Aston Vila, koja je opstala i sprema se da potroši veliki novac i ovog leta.

Baner 8

Sada se još jedna klub uključio u trku za potpis fudbalera iz Alžira, u pitanju je Totenhem, Murinjo veruje da bi Benrama mogao da bude odlično pojačanje za Sparse, posebno jer nije previše skup.

"Pevci" neće imati puno novca za trošenje ovog leta, a Benrama bi mogao da bude dostupan za 20ak miliona evra, iako klub sa "Grifin park" traži skoro 30.

Moraće ipak, najverovatnije, da smanje cenu, videćemo ko će na kraju uspeti da dođe do potpisa 24-godišnjeg Saida Benrame.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Thursday, 06.08.2020
11:00

Odlican igrac, jos ranije sam komentarisao da bih ga volio u MU vidjeti probati poslati Jamesa i novac za njega