I to je moguće - Kako PSŽ kvari posao Barnliju?

Autor: Stefan Matić
utorak 07.06.2022.
11:02
Izvor: Sportske.net

Tim sa "Turf Mura" sprema se za Čempionšip.

Martin Rickett/PA via AP
Martin Rickett/PA via AP

Povezane vesti

PSŽ se do kraja nedelje oprašta od Maurisija Poketina. 

Argentinac nije uspeo da napravi potreban iskorak koji je klub zahtevao, jasno da je bivši trener Totenhema precrtan onog momenta kada je Real Madrid eliminisao Parižane iz daljeg takmičenja Lige šampiona. 

Otišao je i Leonardo, novi sportski direktor jeste Kampos od kojeg se očekuje "vrelo" leto. Mada videćemo kako će se uklopiti u saradnji sa Mbapeom po pitanju transfer želja. 

Kampos želi da vidi Galtijea na klupi PSŽ ove sezone. Tandem je svojevremeno doveo Lil do neočekivanog uspeha, kada su pre dve sezone uzeli titulu Lige 1 PSŽ-u ispred nosa. 

Galtije je od prošle sezone preuzeo vođenje Nice, ali jasno da je PSŽ veliki izazov. Sva ova "tumbanja" bi mogla da ugroze i poslovanje pomenutog Barnlija. 

Naime, novi tim Čempionšipa je imao sve dogovoreno oko imenovanja Vensana Kompanija kao novog šefa struke. Međutim ti pregovori su stavljeni na čekanje pošto se Kompani dovodi u vezi sa prelaskom u Nicu, ukoliko Galtije pođe putem Pariza. 

Ostaje nam da sačekamo, izgleda da će se Barnli debelo kajati zbog paničnog poteza i otkaza Šona Dajšu koji je proveo čitavu deceniju na klupi tima sa "Turf Mura". 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke