I to se dešava - Barsa u ponedeljak prodaje Umtitija!

Autor: Milovan Longinov
subota 30.07.2022.
16:50
Izvor: Sportske.net

Da li je moguće...

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Samjuel Umtiti je od osvajanja Mundijala u Rusiji više vremena proveo na tribini i po bolnicama nego na terenu, ali Barsa će izgleda uspeti da ga proda. 

Prema poslednjim informacijama, čelnici Olimpijakosa stižu u ponedeljak na završne pregovore, a Barsa će učiniti sve da ga proda. Katalonci će maksimalno spustiti cenu za igrača koji je svojevremeno procenjen na 80 miliona evra.

Ipak, na Mundijalu u Rusiji je igrao i rizikovao karijeru što se na kraju i desilo. Niz operacija na kolenu nisu biče dovoljno uspešne da bi Umtiti mogao da se vrati ikada na svoj nivo od 2016. do 2018. 

Jedina dobra stvar za Barsu je što je zimus Umtiti pristao na značajno smanjenje plate, uz klauzulu da ovog leta može da ode za simboličnu cenu, što će se najverovatnije i dogoditi.

Osim Olimpijakosa, pominje se i povratak u Lion, koji je ovog leta već vratio Lakazeta i Tolisoa.

Sve u svemu, ponedeljak je dan D i nešto što bi moglo da obraduje navijače - odlazak Umtitija na dan predstavljanja Žila Kundea, koji bi baš mogao i da nasledi broj od svog sunarodnika - 23. 

Za to vreme, Barsa večeras, sat vremena posle ponoći, igra poslednju utakmicu na turneji u SAD protiv Njujork Red bulsa, a AdmiralBet nudi primamljivu kvotu na 2&0-4, čak 1,70!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke