Arsenal dobio strašno pojačanje, za sve je kriv Zinedin Zidan!

Autor: Milovan Longinov
petak 22.01.2021.
10:29
Izvor: Sportske.net

Zidan ga precrtao...

EPA-EFE/Sergey Dolzhenko
EPA-EFE/Sergey Dolzhenko

Povezane vesti

Martin Odegard je na izlaznim vratima Real Madrida, a prema svemu sudeći do kraja sezone će igrati u dresu Arsenala. 

Prodaja ove zime nije opcija, ali je pozajmica neizbežno rešenje za sve strane. Novinar Giljem Balag otkrio je u svom članku za Bi-Bi-Si da je između Norvežanina i Zidana "puklo" i da je privremeni rastanak neizbežan.

"Od prvog decembra, Odegard je odigrao samo pet minuta protiv Šahtjora, nakon čega je bio povređen i više se  nije vraćao u tim. Navodno, u jednoj situaciji je Odegard "iskulirao" Zidanovu zapovest da izvrši presing na rivala i od tada je sklonjen. Zidan smatra da on defanzivno nije na pravom nivou, a s druge strane, u Madridu vlada bojazan da Francuz ne ume da unapredi mlade igrače. U Realu su najviše razočarani razvojem mladih igrača pod Zidanovom palicom", otkrio je Balag.

On je takođe otkrio da je Odegardova prva želja bio Real Sosijedad.

"On želi da se vrati u Real Sosijedad i klub takođe želi da ga vrati. Arsenal nije jedini klub iz Premijer lige koji se raspituje. Proces adaptacije mu je jako bitan, a u Sosijedadu je kao kod kuće i on hoće samo minutažu i da igra. Real je spreman da ga pusti, samo je pitanje gde će Odegard otići na pozajmicu", napisao je Balag.

Istovremeno, iz Madrida su stigle vesti da će Norvežanin na kraju ipak završiti kod Mikela Artete, koji mu je garantovao minutažu i mesto startera.

As je potvrdio da Odegard ide u London, a da otkup na kraju sezone  nije uključen.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke