Ibra na "San Siro", Poljak menja ligu?

Autor: Stefan Matić
četvrtak 26.12.2019.
22:36
Izvor: Sportske.net

Povratak Šveđanina utiče na napadačku hijerarhiju.

EPA/CHRISTOPHE KARABA
EPA/CHRISTOPHE KARABA

Povezane vesti

Danas su maltene svi italijanski mediji preneli da je dogovor oko povrataka Zlatana Ibrahimovića na "San Siro" postignut. Iskusni Šveđanin bi trebao da stigne uoči nove godine i otpočne pripreme pred nastavak sezone u Seriji A.

Povratak "Ibrakadabre" bi za posledicu imao manjak minutaže Pjonteka.

Poljak nikako da pokaže partije koju su ga krasile prošle polusezone kada je pri dolasku iz Đenove nastavio da teroriše odbrane širom Apenina. Ove sezone je postigao svega četiri gola na sedamnaest mečeva, ali za njega postoje interesi iz Bundeslige ako je suditi Kalčomerkatu.

Ksistof Pjontek Milan

RB Lajpcig je zainteresovan za visokog napadača, pošto se već neko vreme spekuliše da je odlazak Timo Vernera iz redova "bikova" sve bliži. Ostaje da se sačeka, prvo dolazak Ibre pa sve ostalo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rossonero_t
Friday, 27.12.2019
06:35

Nek ostane a Leao da se pomeri na krilo

avatar
RaZZoR (6x)
Friday, 27.12.2019
00:16

Lijepa je ta ljubav ali Ibrahimovic ima 38 godina i on nije rjesenje za 2-3 sezone ali neka privremena opcija to je ok...Milanu trebajedan krsten vezni igrac koji ce sa Paketom bit morot tima, nije rjesenje dovest Ibrahovica i samo ubavicivat loptu u sesmesterac, Dovest Ibrahimovica a prodat Poljaka pa tako jedino Solsker i njegov Mancester mogu razmisljat,nek prodaju 3-4 igraca uz Ibraku prikljuce igrace poput Zakarie il Brune Fernandesa mogu se nadat necem al nikako ne ciljat nerealnu Ligu prvaka,bar ove sezone

avatar
Opet Anonymous
Thursday, 26.12.2019
23:53

Nije njima problem u napadacima vec u kreativnosti

avatar
REV
Thursday, 26.12.2019
23:40

Bilo bi idealno kad bismo vratili Silvu i Kutronea, a oslobodili se KP i Rebica.

avatar
Benz9
Friday, 27.12.2019
00:03

Ha ha e moj sine pa Rebić vam je najpotentniji igrač... Momak je zvijer ali džabe kada nemaš trenera... Ni Ibra vam neće donijeti nikakav pomak, sa njim vam samo može biti gore... Ismijavali ste Inter poslije Murinja, a sad ste gori nego što su oni bili... A idete prema još gorem...

avatar
REV
Friday, 27.12.2019
15:38