Ibra operisan, Maldini se razleteo, ovo su kandidati za novog napadača!

Autor: Boris Jovanović
subota 19.06.2021.
08:44
Izvor: Sportske.net

Jasno je da ne mogu da se pouzdaju apsolutno u Šveđanina...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Zlatan Ibrahimović je operisan, prema informacijama iz Italije za par meseci biće spreman, Šveđanin je optimista posle intervencije na kolenu, veruje da će biti spreman za prvo kolo.

Ali, to su najhrabrije prognoze, Zlatan je odigrao 50% utakmica od povratka u klub, jasno, u njegovim godinama, pogotovo jer se Milan vraća u Ligu šampiona neće moći da izdrži u ritmu tri meča nedeljno, pa Maldini na sve strane traži zamenu.

Štutgart ih je ohladio za Sašu Kalajdžića, austrijski dvometraš, poreklom iz Srbije košta 25 miliona evra, teško je verovati da "Rosoneri" imaju novac za taj transfer.

Žiru nije tako blizu kako se mislilo, a utihnule su priče oko Luke Jovića, mada će to biti aktuelizovano sasvim sigurno kada Anćeloti bude pravio tim za novu sezonu. 

Jedna od Maldinijevih ideja je da ode Leao, Mendeš njegov agent je nagovestio da bi ponude mogle da stignu iz PL, od Evertona i Vulverhemptona, ali suma koju traže "Rosoneri" je ona koju su uložili u napadača, blizu 30 miliona evra. To bi oslobodilo i mesto u timu, ali i fondove za špica, možda se vrate u trku za Belotija ili odluče za nekog od mlađih italijanskih igrača, poput novog reprezentativca Raspadorija, senzacije iz Sasuola.

Videćemo kako će se situacija razvijati, ako ode Leao, morali bi da dovedu dva napadača, u suprotnom tražiće samo alternativu za Ibru.

Maldini je razgovarao i sa slobodnim agentom Ramosom, Milan nema novca, potrebno je bruto 50 miliona evra za dve godine za doskorašnjeg kapitena Merengesa.

Otišao je Donarima, Čalhanoglu nema ponude, pa se može desiti da Milan smanji svoju, Turčin će najverovatnije ostati u klubu i potpisati novi ugovor. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke