Idealno rešenje, umesto "El Pistolera" stiže "Kapokanonijere"!?

Autor: Nikola Miloradović
petak 28.08.2020.
22:23
Izvor: Sportske.net

Barsa zainteresovana.

EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHIO
EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHIO

Povezane vesti

Najbolji strelac Serije A i čitave Evrope, Ćiro Imobile, navodno nije postigao dogovor sa Lacijom oko novog ugovora.

Tekući mu ističe tek na leto 2023. godine, ali Imobile zarađuje tri miliona evra po sezoni na "Olimpiku" i sa razlogom želi više.

Strelac 39 golova uz osam asistencija u svim takmičenjima u sezoni za nama želi navodno duplo veći novac od "Nebeskoplavih", ali to uprava kluba iz Rima ne može da mu obezbedi u ovom trenutku.

Tako se u priču uključila Barselona, prenosi "Diario Sport".

Poznato je da će Luis Suarez napustiti ekipu, razna su pisanja po pitanju sudbine iskusnog Urugvajca, ali je jasno da ima još koju godinu na vrhunskom nivou i bez sumnje bi predstaljao veliko pojačanje za brojne evropske klubove.

Pominjao se povratak u Ajaks, poslednje vesti ukazuju na to da bi karijeru mogao da nastavi u prvaku Italije.



Tako će Barsa ostati bez napadača, jer iz kluba izvesno ide i Brajtvajt, pa su došli na ideju da Imobilea presele u svoje redove.

Plata od šest miliona evra po sezoni ne bi bila nikakav problem za "Blaugranu", jedino što bi morali da izdvoje oko 50 miliona evra za njegove usluge.

Lautaro Martinez je odavno želja Katalonaca, ali "El Toro" postaje sve teža meta, da li bi najbolji strelac Evrope mogao da bude pravo rešenje za Barselonu?

baner

Imobile je karijeru počeo u Juventusu, nije se naigrao u Torinu, uglavnom je bio na pozajmicama, da bi se 2012. godine preselio u Đenovu.

Usledio je odlazak u Torino, gde je eksplodirao, što mu je donelo transfer u redove Borusije Dortmund.

Nije se snašao u Nemačkoj, pa se okušao u Španiji, bio je jedno vreme član Sevilje, ali neće po dobrom pamtiti period koji je proveo u Primeri, da bi potom ponovo igrao kratko za "Bikove" na pozajmici.

Nove dobre partije u Torinu stavile su ga na radar Lacija, koji ga kupuje leta 2016. godine za oko devet miliona evra, da bi za četiri sezone u dresu tima iz Rima upisao 178 nastupa i postigao čak 125 golova.

Mesi

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Saturday, 29.08.2020
21:57

50 miliona? Ako su pametni platiće, Imobile je čudo!

avatar
Amalainter
Saturday, 29.08.2020
05:21

E to bi tek bio pun pogodak uprave.. 😂 😂 Mesi ce osedeti kada ovo vidi..