Igrač kakav dugo nije viđen u Liverpulu - Dolazi "zver"?

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 06.06.2022.
09:20
Izvor: Sportske.net

Klasičan špic kakvog dugo nismo gledali na "Enfildu".

EPA-EFE/MANUEL DE ALMEIDA
EPA-EFE/MANUEL DE ALMEIDA

Povezane vesti

Napadač Benfike Darvin Nunjez "zapalio" je fudbalsku Evropu ove sezone. Sjajni golgeter iz Urugaja postigao je čak 34 gola u 40 utakmica za portugalskog skrenuo pažnju najvećim klubovima sveta na sebe.

Nadaju mu se u Junajted, još više u Madridu, a jutros stižu informacije iz Engleske po kojima ga rado iščekuju i u Liverpulu.

Kako pišu britanski mediji vicešampion Engleske i Evrope, Liverpul zainteresovan je da dovede 22-godišnjeg golgetera, i tako još od Luisa Suareza zaigra sa "klasičnom" devetkom u ekipi.

Liverpul navodno nudi Benfici 70 miliona funti za transfer snažnog Urugvajca, a spreman je da tu ponudu poveća ukoliko isto učine Junajted i Real.

Menadžer Liverpula Jirgen Klop bio je fasciniran Nunjezovim nastupom na "Enfildu" u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona, kada je sjajni napadač odigrao briljantno i postigao gol na meču.

Večeras se nastavlja takmičenje u Ligi nacija. Najzanimljiviji duel odigraće finalisti sa prošlog Svetskog prvenstva Hrvatska i Francuska. AdmiralBet je pripremio odlične kvote za ovu utakmicu, a naš predlog je dvojka na Francuze i kvota 2,15.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke