Igrač rekao "da", Barsa sada ima novca, spremna prva zimska bomba?!

Autor: Milovan Longinov
subota 11.09.2021.
09:11
Izvor: Sportske.net

Katalonci odlučni da ga dovedu.

EPA-EFE/Andreu Dalmau
EPA-EFE/Andreu Dalmau

Povezane vesti

Dani Olmo je izabrani, sada je stigla nova potvrda.

Katalonski mediji su otkrili da je Barsa u "pet do 12" pokušala da dovede Danija Olma, ali da je RB Lajpcig odbio sve ponude.

Barsa je odmah dobila zeleno svetlo od svog polaznika iz "La Masije", a njegovo "da" je i dalje tu. Oriol Domenek i Feran Martinez kao veoma pouzdani izvori potvrdili su i danas da će Barsa na zimu poslati novu ponudu za Olma.

On je prihvatio sve uslove Barselone, želi da se vrati u klub u kom je prošao sve mlađe kategorije pre odlaska u Dinamo iz Zagreba. 

Ono što je najvažnije, Domenek tvrdi da je Barsa letnjom rasprodajom, te smanjenjem plate kapitena Pikea, Busketsa i Albe uštedela 60 miliona evra koje može da potroši u zimskom prelaznom roku. Problem može da bude ako RB Lajpcig ne odustane od cifre od 70 miliona evra koliko traži za Španca.

Uz to, očekuje se da uskoro nove i smanjene ugovore potpišu Roberto, Dembele, Kutinjo i Umtiti, kao najplaćeniji u ekipi, i tako će Laporta zaokružiti sjajan finansijski rez koji je bio najvažniji za normalno funkcionisanje.

Olmo igra kao ofanzivni vezni ili krilo, jasno je da bi njegovim dolaskom najviše izgubio Kutinjo, koji će još do zime dobiti šansu da opravda uložen novac.

Feran Martinez dodaje da je Olmo izabran zbog svojih taktičkih, tehničkih predispozicija, zato što je dete kluba i poznaje Barsin sistem igre i mogao bi da obeleži narednu eru. Martinez tvrdi da direktor Mateu Alemani od kako je došao u martu sa Đoanom Laportom prati Olma i označio ga je kao prvu metu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke