Igrači "molili" da pređu u Njukasl, novi pokušaj na leto!

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 27.02.2022.
13:29
Izvor: Sportske.net

"Svrake" privlače dobre fudbalere.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Odbrambeni fudbaler Lila i jedan od najtraženijih štopera u Evropi, Holanđanin Sven Botman i Junajtedov napadač Džesi Lingard "očajnički" su želeli da pređu u Njukasl ovoga leta, tako je barem izjavila suvlasnica "svraka"  Amanda Stejvli. 

Dvadestdvogodišnji defanzivac bio je povezivan sa Milanom i Totenhemom ove zime, ali je izgleda želeo samo u Njukasl, ipak do transfera nije došlo, pa je sve odloženo za naredno leto.

Situacija se Lingardom je bila slična, Njukasl je do poslednjeg dana prelaznog roka pregovarao sa reprezentativcem Engleske, ali je on na kraju ostao na "Old trafordu".

Botman i Lingard ostaju glavne želje "svraka" i u narednom prelaznom roku, kada će klub sa "Sent Džejms parka" pokušati da oformi respektabilnu ekipu i krene u borbu za vrh Premijer lige.

U zimskom prelaznom roku Njukasl su pojačali Kiran Tripije, Kris Vud, Bruno Gimaraeš, Den Bern i Metju Target, to je odmah donelo rezultat, pa su tako "crno-beli" brzo izašli iz zone ispadanja i trenutno se nalaze na sigurnom 14. mestu Premijer lige. Njukasl je neporažen na poslednjih sedam prvenstvenih utakmica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke