Iguain i Morata u (ne)milosti bivšeg kluba, rival strepi zbog Juventusa!

Autor: Aleksa Blaćanin
ponedeljak 24.12.2018.
20:28
Izvor: Sportske.net

Komplikovana situacija, u Milanu se nadaju najboljem...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Milan je upao u krizu rezultata, a pominje se da bi Gatuzo mogao da dobije otkaz ukoliko ne pobedi u mečevima sa Frozinoneom i Spalom. Prva opcija za naslednika je Arsen Venger, bivši trener Arsenala.

Dve utakmice za Gatuza, ali i dve utakmice za Gonzala Iguaina da se oprosti od "Rosonera"? Vrlo moguće.

Leonardo i Marina Granovskaja su u stalnim kontaktima, prvo zbog Bakajoka, zatim zbog mogućeg dolaska Fabregasa, a u poslednje vreme najviše zbog razmene napadača.

Sari želi da dovede Iguaina na "Stamford bridž"-u, dok se Alvaro Morata apsolutno ne uklapa u njegov sistem i želi da ga se otarasi kako zna i ume. Poznato je kako je popularni "Pipito" igrao u Napoliju i koliko ga Sari ceni.

Gonzalo Iguain

Ipak, da bi došlo do ovog dogovora, i Juventus će morati da se izjasni jer je Iguain i dalje njihov igrač koji je trenutno na pozajmici u Milanu.

Navodno, Milan želi (naravno uz Juventusovu dozvolu) da prosledi Iguaina u London, i da Čelsi ima opciju da za 36 miliona evra otkupi Argentinca na kraju sezone, dok bi sa druge strane Morata stigao u Milan na pozajmicu koja bi trajala 18 meseci. Hoće li klub iz Torina prihvatiti ovakvu ponudu i tako omogućiti Milanu i Čelsiju ovu razmenu?

Celsi Pedro Alvaro Morata

Pored toga, pominje se da bi Milan mogao da proda neke igrače kako bi napunili klupsku kasu. Najverovatnije će to biti Borini, koga žele Kinezi za neverovatnih 15 miliona evra, a i Lajpcig je zainteresovan za Čalhanoglua, koga bi čelnici Milana želeli da zadrže iako ne pruža dobre partije u poslednje vreme.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stabber
Tuesday, 25.12.2018
10:37

Morata najveci panj koji je ikada igrao fudbal

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 25.12.2018
09:39
avatar
MottiYazata
Tuesday, 25.12.2018
00:04

Draga upravo, ostavite se vise Pipite, pustite ga da igra, i nadjite mu jednog ili dvojicu kreatora igre, ili bar nekog u navali ko zna i hoce da doda zavrsni pas. U ovom trenutku, to treba da vam je prioritet nad prioritetima. Sve preko toga sto dovedete je bonus, makar bio i Veseljko Trivunovic.

avatar
Japanac
Monday, 24.12.2018
23:11

Dozvolice to Juve,ipak je to bratski klub,i Milan je dokazao to par puta...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 25.12.2018
18:22

Bratski niste sigurno, mozda jedino moze da se kaze da nije neprijateljski:-D

avatar
damjan89
Monday, 24.12.2018
22:59

Pa ako neko moze da ih vrati na pobednicki kolosek to je Wenger, bez dileme jedan je od boljih trenera a pritom je i slobodan, Milan ima igracki kadar sa kojim bi moglo da se uradi nesto vec ove sezone...A ako se vrate u LS onda ce biti lakse...

avatar
ForzaJuve
Monday, 24.12.2018
22:58

Ne bih se začudio da na kraju dođe do razmene Celsija i Juventusa. Njima Iguain, a u Torino Morata. Zna se gde je Alvaro igrao svoj najbolji fudbal!

avatar
Emperador(2018)
Monday, 24.12.2018
21:35

Uzeti Iguaina do kraja sezone . I dalje tvrdim da je odlican napadac. Ako se dobro pokaze produziti mu ugovor Jos 2 godine pa posle Tami Abraham u startnu . MAURICIO ČUJ ME