Ikardi ili Mitar? Vlahović ili Lukaku? Čeka nas lud januar!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 03.01.2022.
09:26
Izvor: Sportske.net

Čekamo rasplet...

 EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Romelu Lukaku je izazvao pravi potres u svetu fudbala. 

Dao je prilično neprofesionalan intervju u kom je javno pričao kako je nezadovoljan i kako bi se rado vratio u Inter. Tomas Tuhel ga je odstranio iz ekipe, za danas je zakazan sastanak "oči u oči", klub nema nameru da proda Belgijanca, ali isto tako Nemac ima punu podršku. Ako Tuhel da zeleno svetlo, Čelsi će ga podržati, baš kao i što su svi navijači na njegovoj strani.

I sada, u prvom planu je neverovatan scenario - Antonio Konte i Lukaku, ponovo zajedno, ali u Totenhemu? Čelsi bi bio lud da prihvati da pojača glavnog rivala, ali ako je Belgijanac precrtan i dobije ogromnu ponudu, šta je najbolje rešenje?

Šta ukoliko Čelsi dobije dovoljno novca od Totenhema da može da dovede "zadovoljnog" i pravog napadača koji je potreban? Naravno da nema šanse da dođe do trampe Lukaku-Kejn, to bi verovatno bilo najveće ludilo u istoriji Premijer lige. Ali, recimo, Vlahović je dostupan, Haland isto, iako Norvežanin gleda ka Španiji, možda bi Tuhel uspeo da ga  natera da promeni mišljenje...

Što se Totenhema tiče, Gazeta delo sport piše da bi u ovom slučaju Dušan Vlahović pao u drugi plan, Lukaku bi bio prva Konteova meta, svi znamo šta su zajedno uradili u Interu i da bi zajedno mogli da naprave velike stvari i u Totenhemu.

Istovremeno, tema je i Aleksandar Mitrović, koji je alternativa za Maura Ikardija. Juventus želi Argentinca, navodno nudi 2,5 miliona evra za pozajmicu do leta uz otkup za dodatnih 35. Dogovor je blizu, ali Niko Skira piše da je Mitrović alternativa za napad Juventusa.

Očekuje se da Alvaro Morata ode u Barselonu, onog trenutka kada Juve pronađe zamenu. Taj transfer bi mogao da dovede još jedan neočekivani, Memfisa Depaja, više o tome OVDE.

Sve u svemu, čeka nas lud prelazni rok, ako danas "pukne" između Lukakua i Tuhela, možda i još luđi nego što smo mogli da očekujemo...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke