Ikardi na Apeninima, ali ne tamo gde su ga očekivali?

Autor: Boris Jovanović
sreda 14.07.2021.
08:51
Izvor: Sportske.net

Za Argentinca nema mesta u Parizu?

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Sve je izvesnije da će Mauro Ikardi napustiti Pariz. Izgleda da Leonardo želi da se oslobodi igrača koga je platio 50 miliona evra. Pominjala se trampa sa Juventusom za Ronalda, ali to je sada malo verovatno, Mbape izgleda ostaje, pa za Portugalca nema mesta. Ali, nema ni za Ikardija koji gleda ka drugim italijanskim klubovima. Malo je verovatno da će posle dolaska Žirua, Milan sebi moći da priušti napadača sa tolikom platom, ali pojavila se Roma.

Murinjo bi da zadrži Džeka, ali eventualno uzme i Ikardija na pozajmicu, ne smatra da ovi fudbaleri isključuju jedan drugog. I dalje je ipak veća šansa da Bosanac ode zbog velike plate, u tom slučaju će svim silama probati da se dočepaju Argentinca.

Ikardi hoće da se zbog porodice vrati u Italiju, sa druge strane nije standardan u Parizu, odigrao je 20 mečeva u prvenstvu, dao 7 golova, pet manje nego u prvoj sezoni, kada je bio na pozajmici iz Intera.

Korea iz Lacija je napadač koji je na meti Parižana, ali Lotito traži preveliki novac. Ali i da niko ne dođe, moguće je da će Mbape igrati u samom špicu, kako bi se otvorio prostor za trio sa Di Marijom i Nejmarom, plus sa pozajmice iz Lensa se vratio mladi reprezentativac Kalimuendo koji je dao isto golova kao i Ikardi...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke