Ikardi odlazi, tri opcije, pita se i Vanda!

Autor: Boris Jovanović
utorak 06.04.2021.
09:14
Izvor: Sportske.net

Argentinac završava misiju u PSŽ...

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Nema budućnosti u PSŽ to je izvesno, za Maura Ikardija.

Klub traži druga rešenja, probaće da otkupe Keana koji je više pokazao, ali Argentinac je posle pozajmice otkupljen za 50 miliona evra, ispostavilo se da je to pogrešan potez Leonarda. Tuhel nije baš cenio puno Ikardija, a ni Poketino nema ništa protiv da se dovede drugi napadač-

Poznata je želja Argentinca i njegove supruge Vande da se vrate na Apenine. Bio je kapiten Intera, praktično je oteran iz kluba, želeo bi u Juventus, ali u Torinu nemaju novca i oni bi da vrate Keana koga su prodali Evertonu.

Šta će biti od transfera i da li je Juventus spreman da Dibalu pošalje u Pariz za Ikardija teško je reći. Potreban im je novac, radije bi prodali "La Hoju", a onda probali Maurita da dovedu na pozajmicu. Gotovo je sigurno da neće otkupiti Moratu, ali ni platiti još 10 miliona za novu godinu njegove pozajmice Atletiku, pa je izvesno da traže novog napadača. Neki pominju Milika, ima još imena u igri.

Gde bi mogao da ode Ikardi?

Roma je jedan od izbora, i oni traže napadača, Borha Majoral će se vratiti u Real, Džeko napušta klub, pominje se Jović, ali svakako da je Ikardi veće ime.

I treća varijanta koja je već bila aktuelna, Napoli. Naime, Vanda koja je i menadžer supruga je već pregovarala sa De Laurentisom, ona bi mogla da dobije ulogu u nekom filmu poznatog producenta, a Napoli najveće pojačanje za sledeću sezonu.

U svakom slučaju, videćemo koliko će obeštećenje tražiti Parižani, ni u snu ne mogu da dobiju ono što su uložili u Ikardija, a u svetu pandemije, gde su cene igrače pala, moraće ili da ga pozajme, ili eventualno pristanu na veći gubitak...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Oldboy
Tuesday, 06.04.2021
09:40

Ušao sam u tekst samo da vidim da li Icardi želi samo Juventus, i kad sam video da je tako, laknulo mi. Hvala ti Borise