Ili novi ugovor, ili senzacionalni povratak u Barsu?

Autor: Milovan Longinov
subota 30.05.2020.
12:20
Izvor: Sportske.net

Koliko je realno i čemu je bliži?

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

Tijago Alkantara razmatra još uvek ponudu Bajern Minhena, jer navodno on i njegova supruga razmišljaju o povratku u Barselonu!

Ovu vest preneo je provereni Bild, koji tvrdi da Tijago i Hulija Vegas razmišljaju o povratku "kući", nakon što su dobili i drugo dete.

Tijago je u Bajern stigao po želji Pepa Gvardiole leta 2013. godine za samo 25 miliona evra, koliko je iznosila otkupna klauzula zbog očajnog poteza uprave.

Naime, Tijago je imao klauzulu koja pada na 25 miliona evra, ukoliko ne odigra određeni broj minuta, što se upravo i desilo, pa se Barsa nije pitala ništa kada je odlučio da ode kod Pepa.

Ipak, posle sedam godina, Tijago i njegova supruga Hulija razmišljaju o povratku u Kataloniju. Tijago želi da najpre ispita situaciju u svom matičnom klubu, jer bi sledeće godine mogao da dođe besplatno.

Barsa će rekonstruisati vezni red, ovog leta odlaze gotovo sigurno Arturo Vidal i Ivan Rakitić, a ako sledeće sezone šansu ne iskoristi Karles Alenja ili Artur Melo, možda bi Tijago zaista i postao realna opcija za Barsu.

On je rođen 1991. godine, poređenja radi, Pjanić je 1990. godište, tako da to ne može da bude problem za Tijaga.

Samo je pitanje da li će u Barsi želeti da ga vrate i koliko će ubedljiv biti Hansi Flik koji je već poručio Tijagu da ga vidi kao glavnu figuru na sredini terena, no potpisa novog ugovora još uvek nema.

Nakon Tomasa Milera i Manuela Nojera, sledeći je David Alaba, a onda bi na red trebalo da dođe i Tijago...

Baner 6

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke