(In)direktna potvrda iz Minhena, Real trlja ruke

Autor: Milovan Longinov
sreda 20.03.2024.
10:40
Izvor: Sportske.net

Sve ide u jednom smeru...

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Bajern Minhen je poslao poslednju "uzmi ili ostavi" ponudu i čeka odgovor Alfonsa Dejvisa.

Novi sportski direktor Maks Eberl je u izjavi za Bild otkrio da je klub poslao poslednju ponudu kanadskom reprezentativcu i da sada čeka njegov konačan odgovor.

Međutim, izvesno je da će on biti odričan, kao i da to znači da će ga Bajern prodati na leto, najverovatnije u Real Madrid. 

Prema saznanjima Bilda, Dejvis i njegovi agenti nisu odstupali od svojih basnoslovnih potraživanja i 20 miliona evra bruto zarade, što je oko 10 miliona po sezoni. Bajernova najveća i poslednja ponuda nije premašila 13 miliona bruto, uz određene bonuse. 

"Pregovori sa njegovim agentom sada već traju predugo, radimo na tome, ali sada je na red došlo da čujemo odgovor. Real Madrid nas još uvek nije kontaktirao niti pregovarao o Dejvisovom transferu. Mogu da kažem samo da nijedan klub, pa ni Bajern Minhen ne želi da dopušta da igrači odu slobodni, bez obeštećenja. Ako igrač više ne želi da bude ovde, onda moraju da budu donesene odluke. Mi želimo u ekipi igrače koji hoće da predstavljaju Bajern Minhen i da se identifikuju sa klubom", rekao je Eberl. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke