Inter bi da kupuje u Londonu, ali ni stara pijaca nije isključena

Autor: Sportske Net
subota 17.07.2021.
23:41
Izvor: Sportske.net

Najverovatnije bez odlazak, ali ko stiže?

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Kako prenosi italijanski novinar Fabricio Romano Inter bi mogao da dovede defanzivca Ektora Beljerina. Tu informaciju je potvrdio izvršni direktor italijanskog šampiona Đuzepe Marota. On je spomenuo još jedan potencijalni dolazak i to iz Mančester junajteda. 

"Beljerin je igrač koga pratimo. Ali ne mogu da kažem više od toga. Aleks Teles? Ne mogu isključiti ni tu opciju. Pravimo planove za letnje tržište i videćemo šta će se sledeće dogoditi“, rekao je Marota.

Podsećanja radi, Inter je Junajtedov sada već stari kupac, s obzirom na to da su iz Mančestera u protekle dve godine stigli najbolji igrač tima Romelu Lukaku, Ešli Jang, koji je ove godine otišao u Aston Vilu i Aleksis Sančez.  

S druge strane 26-godišnji defanzivac "tobdžija" je upisao protekle sezone 35 nastupa za Arsenal, uz jedan gol i četiri asistencije. Procenjuje se da mu je tržišna vrednost do 20 miliona evra.

Marota je takođe dodao da Inter ne planira da prodaje više ključnih igrača, kako bi tim ostao konkurentan za predstojeću sezonu. 

Posle prodaje Hakimija planiramo da zadržimo sve naše najbolje fudbalere", kazao je on. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke