Inter će morati na drugo mesto po Lukakuovu zamenu

Autor: Sportske Net
sreda 11.08.2021.
09:20
Izvor: Sportske.net

Junajted ne da napadača.

EPA-EFE/LUCA ZENNARO
EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Povezane vesti

Premda se spominjao kao potencijalna zamena za Romelua Lukakua u Interu, Mančester junajted nema nameru da prodaje Entonija Marsijala.

Ovaj 25-godišnji napadač zamenio je Monako za Mančester 2015. godine i postigao je 78 golova u 258 nastupa, a njegov trenutni ugovor traje do 2024. godine, sa opcijom za još godinu dana.

Međutim, Inter se nadao da će Marsijal biti moguća zamena za Lukakua, koji će karijeru nastaviti u svom starom klubu Čelsiju. 

Pobeda na prijateljskoj utakmici protiv Evertona od 4:0 omogućila je prve minute napadača od povrede kolena u martu tokom igranja za reprezntaciju Francuske. 

„Pokušao je da učini pravu stvar; nije se skidalo stalno, ali je bolje od onoga čega se ponekad plašite kada je igrač povređen pet meseci", rekao je Solskjer o Francuzu.

Uuprkos Marsijalovim problemima i lošoj sezoni, Junajted ne želi da ga pusti da ode ovog leta i navodno će odbiti ponudu Italijana od 50-60 miliona evra. 

U međuvremenu, Junajted bi mogao da dovede još neko pojačanje. Na primer Kamavinga, jedan od favorita engleskog kluba. 

Međutim, još nekolicina igrača povezana je sa odlaskom kao što su Džesi Lingard, uprkos eksploziji na pozajmici u Vest Hemu, zatim Fil Džons, Dalo... Tuanzebe, Pelistri i Ćong su među onima koji su otišli na pozajmice. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke