Inter "digao ruke" od Škrinjara - Jedva čekaju da ode u Pariz!

Autor: Lazar Nikolić
sreda 25.01.2023.
09:53
Izvor: Sportske.net

Ako može do kraja zimskog prelaznog roka.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Sve je bilo spremno da se štoper Intera iz Milana Milan Škrinjar narednog leta preseli u Pariz i postane fudbaler Pari Sen Žermena.

Trebalo je da slovački štoper na "Park prinčeva" dođe bez obeštećenja, kao slobodan igrač, nakon što mu na kraju sezone istekne ugovor sa Interom, međutim sve bi moglo da se odigra mnogo brže.

Kako javlja italijanska "Gazeta" u Interu su veoma nezadovoljni kako u poslednje vreme igra 27-godišnji Škrinjar, a sve je kulminiralo na prošloj utakmici protiv Empolija kada je štoper dobio crveni karton, a Inter izgubio na "Đuzepe Meaci".

Zbog toga Inter više ne želi Škrinjara i pokušaće da ga proda Parižanima do kraja zimskog prelaznog roka i to za 20.000.000 evra, čak 30.000.000 manje od željene cene prošlog leta.

Ali, bolje je i to nego ništa, jer bi na kraju sezone Škrinjar napusito Milan besplatno posle šest provedenih godina u dresu "neroazura". Ipak, o svemu se pita Pari Sen Žermen koji sada može da bira. Prva opcija je transfer odmah za 20.000.000, druga da se sačkea leta i ne plati ništa Interu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke