Inter dovodi Topalovića, uz jedan neočekivani odlazak!

Autor: Darko Mitrović
sreda 12.06.2024.
20:30
Izvor: Sportske.net

Zanimljive vesti stižu i iz Intera.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Zvanične promocije Tijaga Mote kao novog trenera Juventusa i Alesandra Neste koji je preuzeo ekipu Monce obeležile su fudbalski dan u Italiji, ali nije dosadno ni u Interu.

Pojedini italijanski mediji večeras prenose da su ''neroazuri'' zainteresovani za supertalentovanog slovenačkog tinejdžera Luku Topalovića!

Ovaj momak ima tek 18 godina, igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača i član je Domžala. U protekloj sezoni je upisao čak 37 nastupa, od toga i dva u kvalifikacijama za Ligu konferencija i postigao je dva gola, uz četiri asistencije.

''Sportitalia'' prenosi da su se predstavnici Intera sastali u Milanu sa agentima Luke Topalovića, uz podsećanje da je mladog Slovenca zimus tražio i Palermo. Čelnici Domžala su tada tražili tri miliona evra, što je za klub sa Sicilije bilo previše, ali sa Interom bi taj dogovor mogao da bude lakši. Ipak, isti izvor navodi da trenutno postoji i ''ekonomska distanca sa Interom'', ali da ipak ostaje uverenje da se transfer može brzo realizovati. 

Za to vreme, stigla je još jedna neočekivana vest iz Intera. Klub je odlučio da ne produži ugovor sa Paolom Manigetijem, koji je godinama bio glavni skaut milanskog kluba. Zahvaljujući njemu su u Inter dolazili brojni talenti koji su kasnije  procvetali u prvom timu, sa posebnim osvrtom na Južnu Ameriku. Kako god, na tržištu je jedan od najboljih skauta na italijanskoj sceni, pa će biti zanimljivo videti ko će to da iskoristi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke