Inter ipak neće ispuniti veliku želju svom treneru?

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 29.03.2020.
12:32
Izvor: Sportske.net

Prestali su da zovu.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Od kako je stigao u redove "Neroazura" Antonio Konte je ubeđivao upravu da mu dovede Artura Vidala.

Italijanski stručnjak je sa Čileancem sarađivao u Juventusu, blistao je Vidal pod njegovim vođstvom, pokušavao je Konte ponovo da ostvari saradnju sa njim, ali mu nije polazilo za rukom.

Inter je bio voljan da ispuni želju svom treneru u prethodna dva prelazna roka, ali nisu uspevali da se dogovore sa Barselonom.

Pojavila se priča da će na leto Barsa ipak pustiti iskusnog vezistu, ali sada se postavlja pitanje da li će "Neroazuri" reagovati.

Naime, kako prenosi "Mundo Deportivo", ekipa sa "Meace" je prestala da se raspituje za Artura Vidala.

Ostaje ipak da se vidi da li su u potpunosti odustali ili žele da sačekaju da prođe ova strašna situacija koja je zamrzla čitavu planetu.

Kazino baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amalainter
Sunday, 29.03.2020
12:48

Kao sto uvek i kazem..ne mora Inter njega da kupi..nego Barselona mora da ga se oslobodi..isto vazi i za Lautara,on je igrac Intera i Marotta odredjuje pravila po kome ce ga prodati a ne Barselona. Forza Inter!

avatar
Mirjevac
Monday, 30.03.2020
00:33

Nije bas tako, u klauzuli koju ima Lautar se bas igrac pita, da se igraca ne pita,Marota ga nikad nebi prodo za te pare! Takva je klauzula! Za Vidala nije nesto mngo ni bitno, barca ce da ga proda ima ko ga hoce, omn nije skup igrac i neko ce da ga kupi!