Inter izbacio listu napadača, Srbin tek udalje opcija, ko će menjati Lukakua?

Autor: Boris Jovanović
sreda 18.08.2021.
09:11
Izvor: Sportske.net

Posle Džeka potreban je jedan, ili čak dva špica...

MATTEO BAZZI
MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Posle odlaska Romelua Lukakua, Inter traži napadača. Iako je stigao Džeko, to nije dovoljno, traži se još jedan špic, ili čak dva ako bude prodat Lautaro Martinez. Ipak, male su šanse da će se Kinezi usuditi da se liše "Bika" iako nema dogovora oko novog ugovora. Njegov agent pregovora, ali i dalje je razlika između ponude i onog što igrač traži oko dva miliona po sezoni.

Što se tiče napadača, prva meta ostaje Duvan Zapata, fudbaler Atalante koji karakteristikama liči na Lukakua, ali Atalanta traži 60 miliona. Sledeći na listi je Vlahović, no u ovom trenutku on je bliži madridskom Atletiku. Pominje se i Korea iz Lacija, ali se Marota plaši zahteva Lotita, iako ovaj fudbaler svim silama želi u Inter.

Tu nije kraj, i dalje je aktuelan Luka Jović koji bi stigao na pozajmicu sa otkupom, ali ta solucija nije baš izvesna u ovom trenutku jer nekadašnji fudbaler Zvezde nije među prvim opcijama.

Ko se još pominje? 

Ako budu dovodili mlađe igrače. aktuelan je Šamaka i ovaj napadač bi došao na pozajmicu sa otkupom. 

Inzagi što pre želi rešenje, aktuelni su Kean, bivši napadač Juventusa i PSŽ, Parižani ga nisu otkupili, pa se Rajolin pulen vratio u Everton. I na kraju, Markus Tiram, sin legendarnog francuskog reprezentativca, u tom slučaju bi Lautaro bio najistureniji, a mladi fudbaler Gladbaha bi delovao iz drugog plana.

Inter odbranu tituleotvara u subotu protiv Đenove na svom terenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke