Inter krenuo u zimsku operaciju - "Pao" prvi potpis, slede još dva!

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 23.12.2021.
19:30
Izvor: Sportske.net

Rešili pitanje beka na duže staze.

EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Fudbalski klub Inter iz Milana ozvaničio je danas produžetak saradnje sa levim bekom Federikom Dimarkom do 2026. godine.

Bek rođen 1997. nametnuo se Simoneu Inzagiju ove sezone, te je na taj način nagrađen novim dugoročnim ugovorom. U klubu je od 2018. otkako je stigao iz Siona, ali je i u mlađim danima svoje karijere bio deo Intera. Bivao je i na pozajmicama u Parmi i Veroni, izgledao odlično i Inter namerava da svoje planove za budućnost poveže s njegovima.

To je jedan u nizu potpisa za "nerazure" ove zime. Sledeći koji bi trebalo da parafira novi ugovor je Marcelo Brozović. Hrvatu saradnja sa Interom ističe na kraju sezone i izvesno je da će ostati u klubu koji ga silno želi, osim u slučaju da dobije ponudu koja se ne odbija kao jedan od najboljih vezista Serije A. S druge strane, njegov zemljak Ivan Perišić neće ostati na "Đuzepe Meaci" iako se pregovori vode. Nisu optimistični, kažu italijanski mediji.

S prvim zimskim danima, Inter će dobiti novog golmana. Sve je dogovoreno sa Ajaksovim Andreom Onanom koji će doputovati u Milano kako bi parafirao predugovor sa šampionom Italije i potom se na leto pridružio timu kao slobodan igrač.

Dakle, to su tri sigurna potpisa u Interu za naredni period, ali zimski prelazni rok je živa stvar i situacija bi mogla da se promeni za tili čas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke