Inter ne odustaje, posle Nemca stigao i Inzagijev "bombarder da uzme "skudeto"

Autor: Boris Jovanović
subota 29.01.2022.
09:42
Izvor: Sportske.net

Novo pojačanje za šampiona!

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MEO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MEO

Povezane vesti

Dok Italija bruji o Dušanu Vlahoviću, pojačava se i šampion Inter.

Oni čvrsto drže prvo mesto, nije realno da se Juve vrati u bitku za titulu, ali tu je Milan, kao i Napoli. Inter ima +4 u odnosu na pratioce i meč manje, posle pauze čeka ih "Madonina".

Rešili su pitanje levog spoljnog igrača, Robin Gosens, ako se posle povrede vrati u formu je ogromno pojačanje. Nastaviće lepu tradiciju nemačkih igrača u dresu Intera.

Ali, to nije sve. Inzagi je tražio rezervnog napadača, nekoga ko će dublirati Džeka, Bosanac igra fantastično, svi su već zaboravili Lukakua. No, kako rekosmo potrebna je alternativa i nađena je, u iskusnom Kaisedu. Naime, Ekvadorac je pre šest meseci otišao iz Lacija u Đenovu, njegova plata je prevelika za "Grifone", danas će se preseliti kod bivšeg trenera.

Južnoamerikanac ima 33 godine, za njega ovo je kruna duge i uspešne karijere. Snažni Kaisedo je pre Italije igrao u Španiji, kratko u Kataru, Rusiji, Portugalu, iz Bazela je 2008. stigao u Mančester Siti gde nije dobio baš pravu priliku, ali je postigao četiri gola u tridesetak mečeva, Dolaskom u Lacio on je osvojio prve trofeje u karijeri, kup i dva Superkupa. Pre tri godine se povukao iz nacionalnog tima, sa kojim je igrao na dva južnoamerička prvenstva, ali i na Mundijalu 2014. Peti je strelac "Orlova" svih vremena.

Kako rekosmo, ovo je ultimativna nagrada, šansa da se bori za titulu sa Interom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke