Inter ne želi da zadrži rasistu Aćerbija, pa pazare u Bajernu?

Autor: Nemanja Janošev
petak 22.03.2024.
12:15
Izvor: Sportske.net

Dobar izbor kao zamena?

EPA-EFE/ANNA SZILAGY
EPA-EFE/ANNA SZILAGY

Povezane vesti

Fudbalski klub Inter nije siguran u budućnost Frančeska Aćerbija nakon njegovog rasističkog slučaja sa Napolijevim Žuanom Žezusom.

I dalje se vrši istraga povodom reči koje je Aćerbi navodno upotrebio u komunikaciji sa fudbalerom Napolija i ukoliko se utvrdi da je Italijan kriv, Inter će ga prodati na leto.

U slučaju da on ode, kao vrlo važna figura u sistemu Simonea Inzagija, biće neophodno pronaći adekvatnu zamenu. Nju vide u Bajernovom Min-jae Kimu koji je letos prešao iz Napolija u Minhen za 50.000.000 evra, piše "Gazeta".

Neće biti lako dovesti ga, ali u slučaju da novi trener bavarskog kluba proceni da mu Kim nije neophodan, Inter bi mogao dobiti popust od Bajerna. Pritom kada se na to doda da su dva kluba u veoma dobrim odnosima, situcija je još povoljnija za "nerazure".

Naredna opcija za Inter jeste Kris Smoling, za kojeg veruju da je idealna opcija za formaciju sa trojicom pozadi. Ali, zavisiće od toga kako će Smoling okončati sezonu sa Romom imajući u vidu da se vraća iz duže povrede.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke