Inter neće moći da odbije ovu ponudu, a Lukaku?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 29.07.2021.
08:51
Izvor: Sportske.net

Emisari stigli u Milano...

EPA-EFE/LUCA ZENNARO
EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Povezane vesti

Izgleda da je Čelsi čvrsto rešen da utroši bogatstvo za napadača, Abramovičev sin stigao je u Milano. Meta, Romelu Lukaku, bivši igrač kluba koga je Murinjo prodao Evertonu, a kasnije Rajola izminirao povratak, i odveo ga u Junajted (zbog toga je Belgijanac uručio otkaz poznatom menadžeru).

Inter ne želi da proda sjajnog napadača, ali će ponuda biti oko 130 miliona evra, računajući i igrače koje nude, a koji su Interu potrebni. Na meniju su Markos Alonso, Emerson Palmijeri, Zapakosta i čak Timo Verner.

Lukaku je bio izričit da ne želi da napusti Italiju, ali on bi zarađivao više od 10 miliona po godini, tri više nego u sadašnjem klubu. 

Uz to, vratio bi se u klub koji voli (to i ne krije). Prva ponuda Čelsija je 100 miliona, ostaje prostor za još pomenutih 30, a oni su se okrenuli Belgijancu nakon izjave Halanda da se nada da ga Borusija neće prodati ovog leta.

Međutim, ako Inter posle Hakimija proda i Lukakua, jasno je da su se odrekli šampionske titule.

Mediji pominju da bi se odmah ustremili na Zapatu iz Atalante koji je sličan tip igrača, ali i da bi doveli reprezentativca i novo Sasuolovo otkrovenje Đakoma Raspadorija i tako rešili praktično sve rebuse u napadu. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke