Inter nikako ne može da postigne gol - Novi napadač(i) dolaze na leto!

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 03.03.2022.
13:45
Izvor: Sportske.net

Šampion Italije se muči u napadu.

 EPA-EFE/SASCHA STEINBACH
EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Povezane vesti

Inter iz Milana u velikoj je napadačkoj krizi. Ekipa Simonea Inzagija nije postigla gol na poslednja četiri meča i tako zakomplikovala svoju situaciju u ovoj sezoni.

Edin Džeko i Lautaro Martiznez nisu u najboljoj formi, a ni tek oporavljeni Hoakin Korea i novajlija Felipe Kaisedo nemaju doprinos u napadu.

Nažalost po Inter, novog napadača mogu da dovedu tek na leto, a već su odredili koga bi. Meta broj jedan je Sasuolov Đanluka Skamaka, a prema pisanju italijanskih medija, aktuelni šampion Italije želi i Markusa Tirama iz Borusije Menhengladbah.

Francuski napadač bio je blizu Intera proteklog leta, ali je tada doživeo tešku povredu kolena zbog koje je morao da ostane u Nemačkoj, pa je tako transfer propao.

Otkupna klauzula za Tirama iznosi 45 miliona evra, ali "neroazuri" smatraju da će uprava Menhengladbaha smanjiti prohteve s obzirom na povredu koja je napadača dugo odvojila od terena, ali i zbog loše sezone nemačkog kluba, koji je tek 13. u Bundesligi.

Važno je napomenuti da eventualni transfer Tirama ne znači da će Inter odustati od Skamake, naprotiv, najverovatnije bi došli u paketu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke