Inter niže velika pojačanja i troši šačicu novca!

Autor: Nemanja Janošev
utorak 26.12.2023.
23:45
Izvor: Sportske.net

Planovi su tu.

EPA-EFE/OLIVIER HOSLET
EPA-EFE/OLIVIER HOSLET

Povezane vesti

Fudbalski klub Inter planira da ojača tim u zimskom prelaznom roku i za sada su tri imena u centru pažnje od kojih je jedno praktično dogovoreno.

"Nerazuri" deluju zaista kao najveći kandidat za "skudeto" ove sezone, ali s obzirom na to da imaju i obaveze u Ligi šampiona, rukovodstvo je u saradnji sa Simoneom Inzagijem uvidelo određene nedostatke.

Doduše, neki su se sami nametnuli, kao što su česte povrede Huana Kvadrada kojeg, izvesno je, ne čeka produžetak ugovora na leto. Želi Inzagi da očvrsne desnu stranu terena i pojačanje je pronašao u krilnom fudbaleru Klub Briža - Tejdžonu Bjukenanu. 

Dvadesetčetvorogodišnji Kanađanin može da pokriva obe strane terena, ali više preferira desnu gde je odličan duz čitave linije. Inzagi bi mogao tako da ga koristi i kao ving-beka. Njegov transfer je praktično završen, Inter će ga platiti 10.000.000 evra, uz ugovor od pet godina koji će Bjkunenan da potpiše.

Drugo ime je mnogo poznatije i priznatije. U pitanju je Entoni Marsijal koji već godinama ne pronalazi formu i utisak je kao da je vreme za rastanak sa Mančester junajtedom. Apenini bi bili dobar izbor za njega, pritom bi možda i pre sačekali leto kada bi ga dobili bez obeštećenja jer mu ističe ugovor.

Treći je golgeter Porta Mehdi Taremi za kojeg su ozbiljno zainteresovani. Postoje potrebe Simonea Inzagija da ekipa postiže još više golova i da to ne pada samo na pleća Markusa Tirama i Lautara Martineza, budući da Marko Arnautović i Aleksis Sančez to ne donose u dovoljnoj meri. Ali, čini se da do realizacije ovog transfera može doći tek na leto, jer Porto želi da ga zadrži.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke