Inter osetio šansu za titulu, pojačanje u januaru, završen i posao oko golmana!

Autor: Boris Jovanović
utorak 05.10.2021.
08:43
Izvor: Sportske.net

Malo ko je očekivao ovako dobar Inter...

EPA-EFE/IGOR KUPLJENIK
EPA-EFE/IGOR KUPLJENIK

Povezane vesti

Inter može da odbrani "Skudeto". To je sada svima jasno, iako su mnogi verovali da su odlaskom Kontea i Lukakua strašno oslabljeni i da neće moći da izdrže trku, pre svega sa Juventusom. Ali, umesto toga, ne samo da imaju više bodova od "Bjankonera" već u stopu prate Napoli koji je sezonu otvorio serijom od sedam pobeda.

Kako pišu italijanski mediji, Inter će se pojačati i pored teške finansijske situacije u januaru, na meti je napadač. Sančez će napustiti klub, objavio je na Instagramu da je nezadovoljan minutažom, vrata su mu otvorena na zimu, Inter se nada da će spasiti i deo novca od njegovog ugovora.

Prva Marotina meta je talentovani Šamaka iz Sasuola, on i saigrač Raspadori su želje Intera, ali je tim iz Emilije raspoloženiji da se odrekne ovog prvog, pošalje ga na pozajmicu sa obaveznim otkupom.

Inzagi se boji da Džeko ne može da izdrži u ovoj formi u svojih 35 godina da odigra na ovom nivou sezonu, Bosanac je fantastičan, ali je potrebno neko da ga odmeni. Šamaka je sličan tip igrača, razbijač. Ovaj Rimljanin je karijeru gradio i u mladom timu PSV, bio na pozajmicama od strane Sasuola u nekoliko klubova, želeo ga je i Juve dok je stažirao u Đenovi, sada se vratio u Sasuolo, ali ne dobija šansu. U Interu smatraju da bi 22-godišnji napadač koji je visok 195 centimetara bio idealno pojačanje.

Javnost smatra da je Handanović već prošao zenit, da su greške sjajnog Slovenca sve češće, ali on će do kraja sezone ostati prvi golman. Onda, po svemu sudeći stiže Onana iz Ajaksa. Čuvar mreže je pod suspenzijom zbog dopinga, mada je klub saopštio da je uzeo greškom ženine lekove. Prvo je bio kažnjen godinu dana, pa je suspenzija smanjena na devet meseci, Kamerunac će uskoro na teren. Ali, u Ajaksu su već promovisali mladog Gortera koji je stigao iz Go Ahed Iglsa, a tu je i veteran Stekelenburg, i čini se da ne računaju na Onanu, što je nagovestio kroz redove i direktor Overmars.

U svakom slučaju, Inter će dobiti pojačanje, a do zime je najvažnije za Inzagija da razigra Čalhanoglua, Turčin nikako da zaigra na očekivanom nivou. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke