Inter - Poker pojačanja, dvojica su Srbi?

Autor: Boris Jovanović
subota 01.05.2021.
08:44
Izvor: Sportske.net

Marota će morati da bude kreativan, ali se imena znaju...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Stiven Žang se vratio u Evropu, video se sa Konteom, ali nisu razgovarali o budućnosti. Inter gostuje kod Krotonea, praktično imaju "penal" za skudeto, žele da što pre obezbede titulu i kao šampioni stignu na primopredaju dva kola pre kraja u Torinu protiv Juventusa.

Ipak, već se razmišlja o pojačanjima. Inter nema novca, ali ne dolazi u obzir prodaja najboljih, to bi Kontea navelo da ode.

Marota će pokušati da završi nekoliko poslova, da pojača ekipu, prva meta je De Pol iz Udinezea, "Zebrete" traže 40 miliona, Inter bi da plaćanje razloži kroz pozajmice i obavezni otkup, ako Argentinac aktivira klauzule. Sličnu će stvar pokušati sa zaboravljenim levim bekom Čelsija, Emersonom Palmijerije, Italo-Brazilac je na prodaju, ali "Plavci" traže preveliki novac.



Falji Ramadani je doneo ponudu u Milano, sve je izvesnije da će Nikola Maksimović pojačati kao slobodan igrač novog šampiona Italije, ali njegov menadžer nudi i Jovića. Napadač bi stigao na pozajmicu, Inter može da plaća njegov ugovor, zna se da je Konteu potreban klasičan napadač, kao alternativa za Lukakua. 

Samo, koliko će Jović imati prostora?

Svakako da je sezona duga, da će dobiti šansu, ali teško je da bi pored Lukakua i Lautara bio standardan. U svakom slučaju, čeka ga leto puno razmišljanja, vraća se u Real, ali klub ne namerava da ga zadrži.

Inter će napustiti Kolarov, Jang, Ranokija, verovatno i Vidal, ako nađe klub, kao i Vesino i još par igrača iz drugog plana, ali s obzirom da za ona najzvučnija pojačanja nema novca, prodaja najboljih ne dolazi u obzir.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke