Inter - Posle "ispale" od Juventusa, šta sada? Ovo su rešenja ali i koren problema?

Autor: Boris Jovanović
sreda 20.07.2022.
09:07
Izvor: Sportske.net

Zbog čega Inter ne može da se trka na transfer pijaci?

EPA-EFE/CLAUDIO PERI
EPA-EFE/CLAUDIO PERI

Povezane vesti

Posle šoka, odnosno nakon što im je Juventus ispred nosa ukrao Bremera, u Inter više prodaja Škrinjara nije prioritet. Treba napuniti kasu, ali sada je realnije, osim ako PSŽ značajno ne poveća ponudu da Slovak ostane.

Naime, bez 70 miliona evra sa bonusima, Inter neće popustiti, delom i jer nemaju rešenje. Pominju se mnoga imena poput Demirala koga je Atalanta otkupila od Juventusa, sa namerom da ga preproda u PL, ali ponuda nema. Uz to, Akandži iz Dortmunda, i Korejac Kim koji nastupa u Turskoj su neki od fudbalera koje navodno Inzagi ima u vidu.

Milenković čeka, ali za sada nema naznaka da će taj transfer biti realizovan, postoji priča da je potreban levi štoper u 3-5-2 i da je to najveća prepreka dolasku popularnog "Blekija" u Inter.

Videćemo šta će se dalje dešavati, potreban je štoper, čak i ako ostane Škrinjar, treba popuniti alternativu za De Fraja. Iskusni Ranokija je bio u toj ulozi do ove sezone, sada traže neku zamenu, ali na to neće trošiti novac. Jedna od varijanti je Zagadu, bivši mladi reprezentativac Francuske koji nije zadovoljio u Dortmundu.

"Milioneri" nisu produžili ugovor sa njim, imao je i problema sa povredama, ove sezone je odigrao samo 15 mečeva u Bundesligi.

Problem Intera u prelaznom roku posle povratka Lukakua je što moraju da naprave plus nekom prodajom, cilj je bio da budu u profitu 60 miliona evra, što bi bilo postignuto prodajom Škrinjara. Naravno, Juventus ima mnogo više novca, to nije za zanemarivanje, dok Inter pod komandom Kineza posluje u zadatim parametrima iz Pekinga i to nije lako.

Kladionica je reagovala, sada je kvota na Juventus spuštena na 2.85. U AdmiralBetu Inter je i dalje blagi favorit, ali kako se razvija ovaj prelazni rok čini se da će se to promeniti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke