Inter vuče poteze u prelaznom roku i zaista ne izgleda loše!

Autor: Boris Jovanović
subota 17.07.2021.
09:04
Izvor: Sportske.net

Marota na putu da skocka ponovo odličan tim...

AP Photo/Luca Bruno, File
AP Photo/Luca Bruno, File

Povezane vesti

Inter je na putu da formira ekipu, posle odlaska Hakimija traže rešenje za desnu stranu, izgleda da se sve svelo na par fudbalera, Aleksa Telješa iz Mančester Junajteda i Beljerina iz Arsenala. Mada, novo ime je Danac Striger-Larsen  iz Udinezea koji je takođe odličan u 3-5-2 koju forsira Inzagi. 

Inter je naciljao i odličnog Naitana Nandeza iz Kaljarija. Sa Sardima imaju odlične odnose, doveli su Barelu, sada poslali Dalberta na pozajmicu na ostrvo, a izgleda da će na Sardiniji ostati i Naingolan.

Nandez je Urugvajac koji se afirmisao u Boki, posle Penjarola, a pre šest godina debitovao je za reprezentaciju i bio standardan u Rusiji na Mundijalu. Ono što je glavna stvar kod Urugvajca je da može da igra na poziciji veznog igrača, ali i desno u 3-5-2 formaciji, univerzalan je i nema sumnje da bi Inter dobio sjajno pojačanje. 

Marota inače lagano uspeva da se oslobodi viška igrača, treba da nađe angažman za Lazarija, za Austrijanca ni posle pozajmica nema mesta u ekipi, a Pinamonti, mladi napadač bi mogao takođe u Kaljari, ako prodaju Simeonea. To je i poslednja prepreka da stigne četvrti napadač, izgleda da je u pitanju Keita Balde koji je već igrao za Inter, sada je u Monaku, a najbolje partije je pružao baš kada mu je Inzagi bio trener u Laciju.

Sensi ne želi da ode, dobiće još jednu šansu tokom priprema, ali bi Inter želeo da ga proda Fiorentini i da dodatno napuni kasu, tim pre što će probati da iskoriste Vesina koji je kod Kontea bio u drugom planu.

Za sada, Marota radi na više frontova i čini se da je na dobrom putu da ponovo oformi sa minimalnim sredstvima tim koji će probati da odbrani titulu i napravi nešto u Evropi. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke