Inter - Zamena za Eriksena stiže iz Milana?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 21.06.2021.
08:58
Izvor: Sportske.net

Izgleda da su našli rešenje, ali su prodaje i dalje u prvom planu...

EPA/VENEZIA FILIPPO
EPA/VENEZIA FILIPPO

Povezane vesti

Inter i dalje čeka prodaju Hakimija, ali ne prihvata "kusur" odnosno igrače. Neće pristati na Čelsijeva ubacivanja Alonsa ili Ejbrahama u čitav posao, žele samo keš, 80 miliona evra za Marokanca.

Razlog jasan, treba popuniti kasu, ispeglati finansije. 

Klub se nada da će se osloboditi Naingolanovog ugovora, da će Sporting otkupiti Žoao Marija, ali i dalje nema dogovora sa Kaljarijem, odnosno Sportingom.

Što se Eriksena tiče, čvrsto stoje uz njega, ali ne mogu protiv zakona, sa defibrilatorom ne može da igra. I zbog toga traže zamenu.

Jedna od ideja je Čalhanoglu iz Milana koji je slobodan igrač, već su pregovarali zimus, ali je tražio preveliki novac. Priča se da sada nema ponuda, da će čak Rosoneri smanjiti svoju, što bi Inter mogao da iskoristi i odvede Turčina koji se kao i ostali igrači reprezentacije propisno izblamirao na EP.

Nema šanse da za levu stranu dovedu Gosensa preskup je, videćemo kako će se završiti potera za levim bekom. Kostić je i dalje u igri, ali tek kada prodaju Perišića. Problem je i Vidal koji pravi probleme na Kopa Amerika u svom stilu, imao ogromnu platu i nema ponude.

Marota će vratiti Federika Dimarka iz Verone koji je imao odličnu sezonu i trebalo bi da ostane.

Ipak, sve stoji dok se prodaju igrače, pre svih Hakimija, ali se pominje da bi i Lautaro u slučaju ponude od oko 90 miliona mogao da ode. Ipak, Inzagiju je obećano da će otići samo jedan član standardne postave, videćemo šta će Kinezi učiniti, u svakom slučaju, nema trošenja novca, a za Inter je najbolji ishod leta da sačuva šampionsku ekipu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke