Inter završio najveće zimsko pojačanje, "ogromno kao Vlahović u Juveu"?!

Autor: Milovan Longinov
sreda 26.01.2022.
20:45
Izvor: Sportske.net

Kakav posao Bepea Marote.

EPA/VENEZIA FILIPPO
EPA/VENEZIA FILIPPO

Povezane vesti

Robin Gosens stiže u Inter!

Fabricio Romano je potvrdio da je sve gotovo i to na način kako samo ume Bepe Marota.

Gosens stiže u Inter, ali najpre na pozajmicu do kraja sezone, a onda će ga milanski klub  otkupiti narednog leta za 25 miliona evra.

Ipak, majstorstvo Marote je detalj koji kaže da će Inter isplatiti Gosensa u ratama, Atalanta je pristala na sve i olakšala posao.

Gosens je strašno pojačanje za Inzagijev sistem, koji igra sa "vingerima", baš kao i Gasperinijeva Atalanta.

Po Italiji kruže komentari da je Gosensov transfer veliki za Inter kao Vlahovićev za Juventus. 

Nemac je kao poslednji komadić koji nedostaje, na najkritičnijoj poziciji u Inzagijevom  timu. Letos je stigao Damfris na poziciji desnog vingera umesto Ašrafa Hakimija, sada je došao Gosens na levi bok. Džeko je u potpusti nadoknadi odlazak Romelua Lukakua, iako ne postiže toliko golova, Inter grabi ka tituli.

Analitičari takođe hvale posao Bepea Marote, koji zovu vrhunskim transferom Intera i to na na finansijski perfektan način. 

Gosens je jedan od najbolje ocenjenih levih "vingera" u Seriji A već godinama unazad, posle odličnog nastupa na EP, samo je bilo pitanje vremena kada će pojačati nekog velikana i to se upravo desilo.

Vlahović je došao u Juve da pojača najkritičniju poziciju, Gosens je to u Interu. Jedva čekamo da "Derbi Italije" puca kao nekada i odlučuje o tituli, a deluje da će tako biti brže nego što bilo ko očekuje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke