Interova lista pojačanja, otkud sad neželjeni srpski napadač?!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 26.07.2021.
08:19
Izvor: Sportske.net

Italijanski šampion i dalje odmerava opcije. Pojavilo se novo ime...

 EPA-EFE/Mourad Balti Touati
EPA-EFE/Mourad Balti Touati

Povezane vesti

Inter pokušava da se pojača, posle prodaje Hakimija, dovođenja Čalhanoglia koji će zameniti Eriksena i dalje su na meniju odlasci, ali manje bitnih igrača, kao i potraga za napadačem i pre svega bekovima.

Zamenu za Hakimija nije lako naći, sve se svelo na skuplju opciju, Beljerina, ili "lou-kost" Zapakostu iz Čelsija. Marota pokušava da dovede Nandeza iz Kaljarija, Urugvajac u 3-5-2 može da igra po desnoj strani, ali je ipak vezni igrač.

On bi mogao u rosteru da zameni Vidala koga hoće Boka i Flamengo, no problem je plata. Rešenje je možda da Čileancu bude isplaćen deo primanja za ovu godinu i da onda usledi raskid ugovora. 

Što se napadača tiče, Inter će poslati Pinamontija na pozajmicu i iako se i dalje pominje ponuda Atletika za Lautara, osim za neku ogromnu sumu, "Bik" ne može da ide.

Novo ime je Luka Jović. Naime italijanski mediji pišu da je Ramadani posle Milana opipao i puls Intera, ali teško je očekivati da Italijani prihvate da napadača plaćaju 5 miliona po sezoni, koliko ima u Realu. Uz to, za Jovića ovo ne bi bila baš sjajna solucija, jer su Lautaro i Lukaku neprikosnoveni, a tu je i Sančez, konkurencija je svakako jača nego u komšiluku u Milanu. 

Inter i dalje treba da proda Naingolana, Lazara, videćemo šta će biti sa Vesinom, pa su uz dovođenje desnog beka ipak odlasci igrača na koje ne računa Inzagi prioritet. Zbog toga će Jović sačekati, ali malo je verovatno za sada da bi mogao da završi u redovima šampiona Italije koji nije favorit za odbranu titule. 

Jović je igra 45 minuta za Real protiv Gersa, nije se proslavio, na udaru je navijača, slično kao Isko, Marselo i još par igrača, zameraju im da se nisu trudili. Real je posle preokreta izgubio u Škotskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke