Interova "Skudeto" slagalica - Dogovor oko "Pevca", strašno pojačanje?

Autor: Boris Jovanović
utorak 24.08.2021.
09:39
Izvor: Sportske.net

Sada apetiti raste!

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Izgleda da je Inter našao napadača po meri.

Kako sada stoje stvari, posle Džeka u klub će stići zvezda Torina i italijanski reprezentativac Andrea Beloti. On je na ratnoj nozi sa klubom jer je odbio da produži ugovor i sada Urbano Kairo želi da ga proda.

Cena mu je pala sa godinama, svojevremeno su "Bikovi" pre par godina odbili 75 miliona od Milana, ali sada Beloti košta između 15 i 20 miliona evra.

On je navodno skeptičan jer želi veći novac od onoga što Inter nudi, ali mediji smatraju da će posao biti završen jer nema drugih opcija.

Beloti je u Torino stigao iz Palerman, "Galo" odnosno "Pevac", je stigao iz Palerma pre šest godina, već je četiri godine kapiten "Granate" i ljubimac navijača. Nije bio efikasan na EP, uglavnom je bio dubler za Imobilea, ali je recimo za Torino dao 108 golova u 203 utakmice i godinama je među najboljim napadačima Serije A. Otvorio je prvenstvo golom protiv Atalante, ali to nije bilo dovoljno da Torino izbegne startni poraz.

Interu se žuri, traže odgovor, posle sjajne partije na startu, ambicije su porasle, neće lako predati titulu, iako Juventus i pored boda u Udinama ostaje favorit za krunu. 

Interova prva opcija je Korea iz Lacija, ali on je znatno skuplji i čini se da nema vremena za pregovore sa tvrdoglavim Lotitom. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke