Interovi transfer planovi, nađena formula za dolazak Kragujevčanina!?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 06.06.2021.
09:00
Izvor: Sportske.net

Nekadašnji fudbaler Radničkog ostaje prva meta, ovo je način!

EPA-EFE/Alex Grimm
EPA-EFE/Alex Grimm

Povezane vesti

Antonio Konte nije uspeo da ga dovede, hoće li Simone Inzagi.

Naime, novi trener Intera je od kluba u prelaznom roku, kao i prethodnik, tražio isto, rešenje po levoj strani. Ponavljala su se ista imena, pre svih Emerson Palmijeri iz Čelsija, ali čini se da Marota i dalje radi na dovođenju Filipa Kostića. 

Naime, Oliver Glasner, novi kouč Ajntrahta želi Valantina Lazara, fudbalera Intera koji je bio na pozajmici u Gladbahu. Ovaj Austrijanac čiji je otac iz Angole, a majka Grkinja je bio i na pozajmicu u Njukaslu, pre Gladbaha. Sada bi mogao da završi u Ajntrahtu, a u suprotnom smeru, bi uz doplatu, krenuo naš Filip Kostić. Njega Marota vidi kao idealno rešenje za levu stranu u 3-5-2 formaciji.

Inače, osim levog spoljnog igrača, Inter će po svemu sudeći tražiti i desnog, naime, teku pregovori sa Parižanima oko Hakimija, Italijani neće spustiti cenu, traže 80 miliona evra za Marokanca koga su platili Realu duplo manje. Videćemo hoće li se dogovoriti. 

Ako popune kasu, pojačaće malo redove, Kaisedo, Ekvadorac bi bio "dubler" za Lukakua, stiže i rezervni golman Kordaz, videćemo hoće li biti zvučnih pojačanja, ona zavise od prodaje recimo Sensija koji se često povređuje, ili eventualno Perišića koji ima platu od pet miliona i za koga je zainteresovan Totenhem. 

Ako ode Hakimi, Emerson Rojal iz Barselone je meta, a moguće je da će probati da dovedu i Naitana Nandeza, sjajnog Urugvajca iz Kaljarija. On jeste stekao afirmaciju kao vezni igrač, ali je ove godine na Sardiniji pokrivao desnu stranu. 

U Gazeti se danas oglasio predsednik Ženg, odbacio je ideje o prodaju kluba, cilj je smanjenje troškova i finansijska stabilizacija, a smatra da je Inzagi pravi čovek jer je u Laciju pokazao da uvek deluje u interesu kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke