Interu se žuri, dva pojačanja su tu, šta je sledeće?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 27.06.2021.
08:32
Izvor: Sportske.net

Doveli pleja i rezervnog golmana, šta je još potrebno Simoneu Inzagiju?

EPA-EFE/Mourad Balti Touati
EPA-EFE/Mourad Balti Touati

Povezane vesti

Inter je na korak od prodaje Hakimija, ne mogu puno da čekaju, treba u ovoj fiskalnoj godini završiti transfer, Marokanac će po svemu sudeći za oko 70 miliona evra i bonuse završiti u Parizu.

Posao je praktično gotov, nedostaju lekarski pregledi i razmena dokumenata, ali čini se da nema povratka.

Šta će Inter dalje učiniti?

Moraju da prodaju još igrača, ali i da vežu ugovorima fudbalere oko kojih će graditi tim. Pregovaraju sa Brozovićem, Barelom i Lautarom oko novih ugovora, a što se tiče prodaja, tu je situacija jasna. 

I dalje nema rešenja oko Naingolana, Kaljari ne želi da plati traženo, ili da menja odličnog Naitana Nandeza za Belgijanca. Postoji varijanta da se "Nindža" preseli u MLS. On bi mogao u Severnu Ameriku, Vidal na jug kontinenta. I dalje pregovara sa Flamingom, ali ugovor od 6.5 miliona je prepreka. Ima ponudu i iz Kine, ali radije bi preko Atlantika.

Nema rešenja ni za Žoao Marija, a na prodaju su još Perišić koji ima platu pet miliona evra, kao i Vesino koji je i dalje u klubu, već godinu dana na marginama.Navijače mnogo više zanima šta je sa pojačanjima?

Inter je doveo Čalhanoglua kao slobodnog igrača, on će biti zamena za Eriksena, a traže pojačanja kraj obe aut linije. Levo ostaje Kostić kao opcija, Markos Alonso je na meti Barse, a Čelsi i dalje drži cenu za Emersona Palmijerija. Desno, umesto Hakimija, meta je Emerson Rojal iz Barselone, no lakše je dovesti Zapakostu iz Čelsija. Inzagi želi svog pulena Manuela Lazarija, ali Lotito ne pušta ovog igrača.

Drugo pojačanje, Kordaz koji je stigao iz Krotonea (inače ponikao u Interu) će biti rezerva Handanoviću na golu, Ranokija produžava ugovor, pa štoperska linija ostaje netaknuta.

Potreban je i napadač, Pinamonti će negde na pozajmicu, a videćemo šta može da dobije Inzagi, profil je poznat, iskusniji igrač koji će biti alternativa za Lukakua...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke