Inzagi - Kragujevčanin po svaku cenu, ostalo još šest dana!

Autor: Boris Jovanović
utorak 25.01.2022.
09:48
Izvor: Sportske.net

Hoće li se Srbin konačno dokopati velikog kluba?

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Inter i dalje čeka, zna se glavna želja italijanskog šampiona. U pitanju je naš Filip Kostić, Inzagi insistira da se nađe dogovor sa Ajntrahtom koji ne pristaje na pozajmicu do leta i obavezni otkup. Inter planira da plati ukupno desetak miliona, Nemci traže više da puste "Tučka" 18 meseci pre isteka ugovora.

Stiče se utisak da Ajntraht baš i neće da se odrekne Kostića, što je i razumljivo, sam igrač je bio blizu Lacija, ali je na kraju sve propalo, klubovi su se optuživali za neprofesionalnost.

Marota i Ausilio su spremili i listu alternativa, nemački reprezentativac Gosens iz Atalante je teška meta, a ostali poput Telesa iz Junajteda nisu baš po volji Inzagiju. Kostić bi, ako stigne zauzeo mesto Kolarova koji bi se oprostio i prešao na klupu, tačnije postao član stručnog štaba u Interu.

Osim levog spoljnog igrača, Inter traži i napadača, Korea nije za sada ispunio očekivanja, a potreban je fudbaler koji bi odmarao Džeka. Ideja je iskusni Ekvadorac Kaisedo koga je Inzagi trenirao u Interu i koji je i letos bio meta. On je sada u Đenovi.

Inter planira da ako pošalje Sensija u Sampdoriju, dovede Kaiseda, kako ne bi poremetio balans u platama, zanimljivo da Ekvadorac u Đenovi ima veći platu 2.2 miliona, od Sensija koji prima par stotina hiljada manje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke