Iskova četvrta sreća, kreće veliko Anćelotijevo spremanje!

Autor: Boris Jovanović
utorak 06.07.2021.
10:53
Izvor: Sportske.net

Izgleda da će Andalužanin napustiti klub?

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

Real je počeo pripreme, Italijan ima zadatak da smanji broj igrača kao i budžet za plate, štednja se nastavlja. Zanimljivo da Real gotovo dve godine od dolaska Brazilca Rejnijea koji je bio na pozajmici u Dortmundu, nije potrošio ni evro na pojačanja.

Doveden je Alaba ovog leta bez obeštećenja, otišao je Ramos, a još nekoliko igrača se sprema da napusti klub. Varan je blizu Mančester Junajteda, ali to nije dovoljno. Brahim Dijaz će ostati u Milanu na pozajmici, a u klubu žele da se otarase, posle 14 godina i Marsela koji ima veliku platu, želi ga Murinjo, navodno i Inter i Juve, ali je njegova plata ogromna, oko 11 miliona evra.

Od ostalih igrača, u pitanje se dovodi ostanak Jovića koji je ponovo na naslovnim stranama medija, Odriozole koji bi mogao da novu pozajmicu, 

Marijana, Valjeha, Kuba, videćemo da li će osim sigurnog Odegarda od igrača koji se vraćaju sa pozajmica ostati i Bejl.

I na kraju Isko. Iako je 2013. ukraden Barsi ispred nosa, i čak je nekoliko sezona bio nezamenjiv, poslednjih godina daleko je od forme. Nije bio u dobrim odnosima sa Zidanom, a upravo je kod Anćelotija igrao najbolje. No, problem ostaje plata i to što ne želi da produži ugovor za manji novac, ima obavezu još sezonu.

Ovo je poslednja šansa da za njega Real uzme novac, a procenjuje se da je cena oko 30 miliona evra. Milan nudi deset manje, tri puta su u poslednjih šest godina pregovarali sa Perezom, još je Galijani bio u klubu, ali nikada transfer nije realizovan.

Suočen sa odbijanjem Ajaksa da pregovara oko Tadića, Maldini pokušava da ubedi Iska da smanji apetite i preseli se u Italiju.

Inače, Isko ima platu od sedam miliona, verovatno bi dobio nešto manje, ali i ugovor na tri sezone. Španac bi u zavičaj, priča se o Sevilji, ali teško je verovati da oni mogu da ga plaćaju, pa je Milan realnija opcija...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke